1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xtreme na obecne obrazy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez badboy8, Maj 13, 2012.

  1. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pamiętam że dobre 2 lata temu, kiedy najnowsze było ix 1.6, niektórzy śmigali na Xtreme.
    Jeśli ktoś nie grał online, to łykały one wszystkie gry na każdym wave.
    Testował ktoś, czy obecnie softy Maximusa Xtreme dają rade ?
    Chodzi mi głównie o XGD3, bo wszystkie XGD2 powinne spokojnie odpalać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do gier XGD3 potrzebujesz LT 3.0/LT 2.0.
     
  4. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wynika to z jakiegoś update OFW od czasu wydania Xtreme ? bo jeśli nie to możliwe że będą śmigać. Ix 1.6 był wymagany i o xtreme nikt nie pamiętał, a radził sobie świetnie.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie zadziaa, to stary nie dzialajacy juz soft.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tylko LT łamie zabezpieczenie AP2.5, a LT 2.0 i LT 3.0 są przystosowane do gier XGD3.
     
  7. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dziękuje za informację.

    Niby tak, ale hitachi ap2.5 nie dotyczyło.

    Reasumując, nowy format się nie przyjmie w Xtreme.
     
Wczytywanie...

Poleć forum