1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xtreme

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marcin093, Styczeń 12, 2010.

  1. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    A wiec chodzi mi tylko o to czy gdy sciagnolem gry na Ixtreme 1,4 (starsza wrvsia) czy mozna jakas ja przerobic jakims programem lub czyms na wersie 1,6 lub 1,61 xtreme?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    Trochę nie rozumiem pytania...?
    a patchowałeś te gry,czy od razu po ściągnięciu wypalałeś na płytkę?
     
  4. daniels22222

    daniels22222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co zrozumiałem to chodzi mu o to czy z 1.4 będą działać na 1.6. Jeżeli o to chodzi to tak będą działać.
     
  5. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    tak o to chodzi dokladniej na 1,61 ale jakos sciagnolem( i z tego co wiem chyba nietrzeba pachowac na 1,61 ale nieiwiem ) i dlatego mam pytanie czy sa moze programy do przerobienia gry z 1,4 na 1,61
    -odrazu po sciagnieciu gry wziolem rozpakowalem zrobily sie dwa pliki ktore nagralem (gra prototyope) pobieralem z chomikuj , i nagralem odrazu na plytke gdy wlaczylem abx cos na zolto wyswietlalo ze jest tylko na 1,4 ixtreme ale nie rozumiem tego za bardzo wiec nagralem a gdy wkaladam gre do napedu wsztsko łądnie działa menu ale gdy juz sie zaladuje i sie wczytuje juz gra to nagle wyskakuje komunikat zebym przetarl sciereczka i to dokladnie w tym samym momencie i nieiwiem co jest
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli masz 1.61 to nic nie musisz przerabiać czy paczować . Ściągasz , nagrywasz i grasz .
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    aha to moze znacie przyczyne skoro niemusze nic robic(patchowac itp..) bo uruchamiak gre menu dziala ale jak sie uruchamia gra i z tym ludkiem mam chodzic to automatycznie prztzyj sciereczka... wiecie moze cos o tym??
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Może błąd podczas nagrywania lub wada na płycie .
     
  10. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    nieiwiem niby wszystko sie nagrywa zgrywam clonemcd i zadnego tam bledu niema a z plytka napewno nie bo wczesniej gre nagrywalem red faction gureilla i doslownie ten sam blad co w prototype
     
  11. livingfear

    livingfear Guest

    Wydaje mi się,że jednak błąd podczas nagrywania.
    1.Nagrywaj img Burn'em
    2.Predkość zapisu 2,4x
    3.Najlepiej na verbatimach
    Spróbuj(jak masz możliwość) te gierki u kogoś innego czy jemu chodzą
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Kiepskie płyty albo nagrywarka siada...

    Nagraj na innej płycie a jak to nie pomoże to nagraj u kogoś innego
     
  13. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    mam verbatimki ostatnio cos imgburnem nagrywalem ale blad wywalil przy 40+% i stracilem do niego wiarygodnosc ale sprowac jeszcze raz mozna a jeszcze ostatnie pytanka co do programu 360 wave patcher to gdybym go sciagnol to jest gdzies instrukcja obslugi? i czy jak spaczuje gre to czy bedzie na 100% dzialac? i na jakiego wave mam zgrac ?
     
  14. livingfear

    livingfear Guest

  15. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    @marcin093 A czytać umiesz ??? Napisałem wcześniej , że jak masz 1.61 to nic nie paczujesz ani nie przerabiasz !!!
     
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli pokazuje Ci to ze szmatką to nagrane jest ok. Jak nie idzie to albo płyta albo nagrywarka albo laser w konsoli
     
  17. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    aha okej moze spruboje na innej nagrywarce dzieki wielkie ;]
     
  18. PlamKa

    PlamKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    Ja bym polecił nagrać grę na dysk twardy konsoli i będzie na 100 % ok :p Ja miałem to w wielu przypadkach po prostu jest to wada naszych laserów , one jakoś ciężej odtwarzają piraty ( bo są to słabsze płyty od oryginałów ) . Jak zainstalujesz grę na dysk i uruchomisz ją z niego to powinno być ok jeżeli nie wyskoczy ci komunikat podczas instalacji że płyta jest zbyt porysowana. Jeśli zainstalujesz to na 100 % będzie wszystko ok i konsola dłużej pożyje :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum