1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xtreme5.3 -> iXtreme1.4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TymonPRO, Marzec 20, 2008.

  1. TymonPRO

    TymonPRO XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2008
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam pytanei czy jak mam już przerobke Xtreme 5.3 to moge jeszcze wgrac Ixtreme 1.4 Online ?

    Bo na allegro jest dosc tanio przeróbka a pograłbym w koncu po livie

    http://allegro.pl/item325151445_przerobka_flash_xbox360_wszystkie_napedy_100_ok.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Xtreme5.3 -> iXtreme1.3

    Tak możesz to zrobić bez żadnych problemów. I nazywaj poprawnie tematy...
     
  4. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Xtreme5.3 -> iXtreme1.3

    A powiedz mi jeszcze jak zaktualizowac Xtreme do iXtreme? Bo suche '"tak, mozesz" nic mi nie daje. Konsole mam od niecalego tygodnia i na wlasne zyczenie chcialem xtreme, ten nie internetowy, bo nie chcialo mi sie tych patchy wrzucac do obrazu... A tu sie okazuje, ze kazda ktora sciagnalem, ma juz zintegrowanego patcha i klops. Chcialbym sobie pograc na necie, a nie chodzic tylko i wylacznie po XBL... No wiec, jak przejsc z Xtreme do iXtreme? Zaznaczam, ze mam ten najnowszy Xtreme. Aha oczywiscie naped Benq, konsola z konca grudnia '07.
     
  5. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
  6. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Xtreme5.3 -> iXtreme1.3

    Po XBL oczywiscie chodze (czytam, sciagam...) bez plytki w napedzie, jeszcze zanim podpinam kabel z neta, wyciagam plytke. A wlasnie, chyba nie dostane bana? Jakos wciaz dziala mi XBL.

    No tak, sam tego nie bede robil, poprosze kolesia, ktory mi wgral xtreme, zeby wrzucilm mi ixtreme... ale dzieki tak czy siak.
     
  7. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Xtreme5.3 -> iXtreme1.3

    Za chodzenie bez płyty nic ci nie grozi, ale polecam ci to zrobić samemu. Zawsze się czegoś nauczysz.
     
  8. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Xtreme5.3 -> iXtreme1.3

    Ej ale czemu nie na ixtreme 1.4 ?
     
  9. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Xtreme5.3 -> iXtreme1.3

    Na 1.4 przypadkowo nacisnąłem 3 gdy zmieniałem nazwę tematu ;)
     
  10. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Xtreme5.3 -> iXtreme1.3

    No tak, ale jak poczytalem o tym, ze trzeba cos dokupic, jakies chipsety kompatybilne z plyta glowna czy cos... to sobie odposcilem. Gdyby byla to kewstia wypalenia na plycie obraz updejtu Xtreme, czy chociazby przez USB Xbox -> PC to bym to sam zrobil. A tak za duzo kombinowania i tak strasznie jest towytlumaczone, jakby mialo wybuchnac. :D
     
  11. mateusz_gosc

    mateusz_gosc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Xtreme5.3 -> iXtreme1.4

    chyba nie wgrywałeś softów do PSP ... albo nie lutowałeś chipów do PS2 ...
    wgrywając soft 3.71m33 do psp 50% szans było na bricka ...

    czytając poradnik jak flaschowac BENQ to doszedłem do wniosku że jest to o 80% prostrze niż wgrywanie softów do PSP ... do tego wystarczy kupic kontroler sata za 30 zł i gdy wyjdzie nowy ixtreme wgrasz sobie bez problemu .. ja zresztą bym nawet za darmo nie dał komuś xboxa żeby w nim grzebał :))

    pozdr.
     
  12. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Xtreme5.3 -> iXtreme1.4

    Akurat mialem PSP, pandore czy karte potrafilem sobie sam zrobic, downgrade czy upgrade bez problemu... Takze nie wydziwiaj. Wole zeby za 30zl zrobil mi to koles w serwisie niz wydawac wiecej (30zl kontroler+wysylka). Poza tym nie wygrzebuj na sile jakichs starych tematow, skoro nie masz w zwiazku z nimi pytan czy odpowiedzi na zadane przez kogos pytanie. Czysta zlosliwosc.
     
  13. devcio1992

    devcio1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Xtreme5.3 -> iXtreme1.4

    Hej, jestem tu nowy. Chciałem zapytać czy z mojej płyty głównej można by flash'ować napęd (płyta oparta na chipsecie VIA KT600).
     

Poleć forum