1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xtreme5.3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PAW66, Marzec 7, 2011.

  1. PAW66

    PAW66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Witam wszystkich mam pytanie odnośnie Xtreme5.3.
    Czy jak przerobie na Xtreme5.3 bedą chodzić gry z ap25
    nie zależy mi na graniu online
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    gry ci beda chodzic jak przerobisz LT+
     
  4. PAW66

    PAW66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    ale chodzi mi o Xtreme5.3 na benq
     
  5. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co wiem benq nie mają możliwości sprawdzenia ap.2.5 także poszłaby praktycznie każda gra. Ale w nowszych modelach tej firmy chyba już ap 2.5 rozpoznaję. Musiałbyś dokładnie popatrzeć na model.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie wprowadzaj w bląd bo benq obsluguje ap 2.5 więc musisz wgrać lt+
     
  7. PAW66

    PAW66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    ???
     

Poleć forum