1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Yo

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez vitos255, Czerwiec 10, 2010.

  1. vitos255

    vitos255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Otóż mam problem gdy próbuję skonfigurować Pen-Drive'a To nie może i pisze że mam więcej informacji na xbox.com/storage ale tam nic niema.Proszę o Pomoc.
    Pozdrawiam Vitos255:yeye::yeye:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    daj więcej informacji o penie jest on w fat32 ?
     
  4. vitos255

    vitos255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie rozumiem twojego posta podłączam 8GB Do dolnego wejścia USB I tyle
     
  5. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Zobacz jak masz z formatowanego pendriva --- FAT czy NTFS
    Bo musi być w FAT inaczej konsola go nie widzi...
     
  6. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Omg... kolega pyta się jaki format i pewnie ma rację , podłącz go pod PC , wejdź podejrzewam , że masz XP Mój Komputer , a jak Vista/7 Komputer dajesz na "Pen-Drive'a" prawym i klikasz formatuj i dajesz FAT32 , szybkie formatowanie(USUNIE WSZYSTKO CO JEST NA NIM!!) i potem jak zrobi wkładasz do konsoli klikasz dostosuj ustawiasz ile chcesz zająć miejsca dla X360 i cieszysz się "Pen-Drive'm".
     
  7. vitos255

    vitos255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra zaraz to zrobię ale mi wyczytuje tylko go formatować nie chce zaraz wbijam tego Pena.
     
  8. Vorti

    Vorti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Byc moze jakas blokada przed zapisem/usunieciem danych?
     
  9. vitos255

    vitos255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    naucz sie najpierw pisac po polsku bo z tego posta nic nie rozumiem i jak mamy niby Ci pomoc?
     
  11. vitos255

    vitos255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    :D Pisać po Polsku to ja umiem tylko jeszcze jedno pytanie Ma ktoś gamerooma czy warto pobrać?
     
  12. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak chcesz pograć w stare gierki z automatów które kosztują ponad 200 MSP za jedną to ściągaj śmiało...
     

Poleć forum