1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Youtube - 'powiązanie konta' yt->xbox

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez V.V, Grudzień 27, 2011.

  1. V.V

    V.V Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    252
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Elbląg
    Witam. Od kilku dni walczę z powiązaniem konta na yt z kontem na xboxie.
    Wpisuję w przeglądarce youtube.com/active i wyskakuje mi To konto zostało usunięte z powodu powtarzających się lub ciężkich naruszeń naszych Wytycznych dla społeczności i/lub roszczeń dotyczących naruszenia praw autorskich.
    .
    Wylogowuję się z konta na yt i wpisuję w przeglądarce znów youtube.com/active. Efekt ten sam.

    Więc zakładam nowe konto na youtube i weryfikuję na mailu i wpisuje yt.pl/active i znów ten sam efekt. DO CHOLERY jak mam wpisać kod z konsoli skoro nie mogę wejść w te active. ?
    Poza tym nie przypominam sobie żeby mi konto zablokowali na yt....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Wyczysc pamiec podreczna i cookies i sprawdź ponownie, ewentualnie wlacz tryb prywatny w przeglądarce i w nim sprawdz czy zadziała
    Jak nie zadziala to mozliwe ze twoje ip jest zablokowane przez YU, masz swoje ip publiczne czy nie ?
     
  4. V.V

    V.V Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    252
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Elbląg
    cookies i podręczną pamięć czyściłem . trybu prywatnego próbowałem . wszystko fiaskiem się zakończyło. próbowałem także innej przeglądarki i nic. próba zrobienia tego na innym komputerze (podłączonym ciągle pod tą samą sieć) zakończyło się niepowodzeniem. Wygląda na to, że ip jest zablokowane. Ale do cholery jakim cudem? :[
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Od strony WAN (dostawcy) masz ip wew czy zewnętrze ?
    W jaki sposób ci przychodzi internet do domu, telefonicznie, kablówka, kabel sieciowy ?
     
  6. V.V

    V.V Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    252
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Elbląg
    rozgarnięty chłopak jestem, ale profesjonalnymi hasłami raczej nie będę się posługiwał w dziedzinie podłączenia internetu bo średnio je znam.

    Interent posiadam od Dialogu. Leci on kabelem sieciowym. Ip mam zewnętrznę, ale przez to, że mam podłączony router staje się ono wew. ;-)
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Zrestartuj (wyłącz z prądu i włącz ponownie po 2 minutach) modem i router od dialogu aby zmienił zew ip, każde komputery od strony siec wew LAN maja wew ip bo inaczej nie dało by się rozdzielić internetu, jak to nic nie da to zakres ip masz zablokowany na YU, sprawdź tez to połączenie np z poziomu telefonu za pomocą wifi połączonego do twojego internetu i za pomocą internetu od dostawcy aby wykluczyć problem software
     
Wczytywanie...

Poleć forum