1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

YouTube wskoczyło w świat 60 fpsów

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez -=SETH=-, Czerwiec 27, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28175
    Polubienia:
    3227
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]



    YouTube stale się rozwija. Można oczywiście dyskutować czy we właściwym kierunku, ale na najnowszą modyfikację chyba nikt nie będzie narzekał. Popularny serwis właśnie dorobił się opcji odgrywania filmów z płynnością 60 klatek na sekundę.

    Pierwszy trailerem wykorzystującym dobrodziejstwa 60 fpsów jest zajawka Battlefield: Hardline oraz Titanfall.

    Opcja uploadu materiałów w 60 fpsach pojawi się już niedługo dla wszystkich użytkowników YouTube. Możliwe będzie również wgrywanie i odtwarzanie filmów z płynnością 48 klatek na sekundę.





     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    Haha mój biedny staruszek nie ogarnia tych 60 FPS'ów i "trochę" laguje .
     
  4. BE_Mroku_256

    BE_Mroku_256 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2012
    Posty:
    192
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Posiadacz PS4 i XONE
  5. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
  6. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    no teraz to jest plynnosc :] wkoncu
     
  7. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5433
    Polubienia:
    1699
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Firefox daje 4 liter. Ale Chrome ciągnie bez problemowo.

    Ciekawe..
     
    1 osoba to lubi.
  8. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    firefox juz jest nic nie wart :D kiedy sie przesiadlem na chrome to widze same plusy
     
  9. RyyCo

    RyyCo XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    247
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Hachioji, Tokyo, Japan
    Bo działa tylko na Chrome.
     
  10. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5433
    Polubienia:
    1699
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Też będę musiał to zrobić.. Bądź na Operę bo w pracy dość fajnie chodzi.
    Z FF mam czasami tak, że na google nie chce wejść.. a chrome w między czasie bez jakiegokolwiek problemu wchodzi na google ;/


    W tych filmikach na dzień dobry powinno być powiedziane nie odpalajcie w FireLagu :D
     
  11. flo

    flo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się biorą dzieci?
    to może sobie zaktualizujcie te swoje firefoxy a nie siedzicie na wrsjach sprzed roku i marudzicie...u mnie na najnowszej wersji działa normalnie, tak samo jak na operze i chrome
     
  12. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    ja wolalem przejsc na chrome bo po kazdej nowej aktualizacji firefoxa przegladarka chodzila gorzej ...
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum