1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Z AV na HDMI

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez leszek202, Grudzień 19, 2014.

  1. leszek202

    leszek202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam problem dostałem konsolę (XBOX360) która była podłączona do telewizora kablem AV natomiast ja posiadam tylko kabel HDMI. Włączam konsolę i mam czarny ekran. I teraz pytanie jak wejść w ustawienia żeby zmienić z AV na HDMI ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przy xboxie nie trzeba zmieniac, moj chodzi na kablu AV (component), podpinam przy innym telewizorze na HDMI i obraz normalnie mam :p

    Moze tego xbox'a masz z uszkodzona grafika?

    Jest jakis sposob na ustawienia fabryczne za pomoca pada ale musisz poszukac jaka to kombinacja, bo ja nie wiem :)
     
  4. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możesz mieć uszkodzony port HDMI. Na allegro sprzedają takie konsole trochę taniej (ostatnio jakiś wysyp tego jest). Jedyne co pozostaje, aby zachować jakość, to kabel component.
     
  5. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Są kable component, które mają obraz 720p. Możesz poszukać na allegro
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wejdź w ustawienia jak masz podłączony kabel AV i uruchom konfigurację wstępna. Nie nie zmieniaj tylko wyłącz konsole i podlacz hdmi.
     
  7. PompeyQ

    PompeyQ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja miałem podobnie :D Jak uruchamiasz konsolę padem wciśnij X (od włączania konsoli) i potem wciśnij naraz Y oraz prawy spust i cały czas trzymaj. Jeśli nie masz chwilowo pada możesz spróbować przez wciśniecie i przytrzymanie przycisku włączania znajdujący się na konsoli. Przycisk lub przyciski trzymaj, aż do pojawienia się obrazu (chyba 10s, ale pewny nie jestem).
     
Wczytywanie...

Poleć forum