1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

z benq na liteon pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez romecio, Marzec 19, 2012.

  1. romecio

    romecio Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy da sie zespoofowac czy jakoś tak ,ale wiecie o co chodzi z benq na liteona konsola elitka z 2007 roku żeby potem przy aktualizacja dasha błędów nie wywalało i zeby sie normalnie grało?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    do xgd3 musisz mieć fabryczny napęd bez spoofu bo innaczej nie pójdzie xgd3 i dash się nie wgra
     
  4. romecio

    romecio Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy jest to możliwe ze koles z konsolą data produkcji 2007 ma napęd liteona nie benq (oryginalnie fabrycznie)? jeśli tak to jest to ten sam naped co liteon konsole z roku produkcji lipiec 2008 ? jesli tak to gry po spoofie z liteona na liteona beda działac tylko ze byly jeszcze jakies wersje liteona co myślicie?
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak napęd jest rok starszy to napewno nie jest z tej konsoli
     
  6. romecio

    romecio Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    możliwe ,że był robiony spoorf spytaj sprzedawcy:)
     
  8. romecio

    romecio Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    heh tylko od jest drugim włascicielem i on niby nic nie robił nawet nie wiadomo czy klucz da rady z niej wyciągnąc wiec chyba sie nie opyla?
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak napęd uwalony (spalona eletronika to się z napędu już nie da) ,wtedy zostaje już tylko rgh cena napędu a rgh jest tylko realnym rozwiązaniem jak nie ma klucza do niej z rgh można tylko już go wyciągnać
     
  10. romecio

    romecio Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzięki wielkie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum