1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Z czego zasilić napęd w xbox 360 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karolq5589, Listopad 27, 2011.

  1. karolq5589

    karolq5589 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, wczoraj rozebrałem mojego xboxa slima w celu przeróbki. Podłączyłem napęd kablem SATA do komputera, ale nie ma z czego zasilić. Wtyczkę do zasilania ma zupełnie inną niż standardowe napędy. Po chwili zastanowienia podłączyłem go pod zasilanie z xboxa ( tzn. podpiąłem kabel zasilania z xboxa i podłączyłęm do prądu i włączyłem go ) Wszystko ładnie działało, przeszedłem do szukania firmware ( konsola była cały czas włączona ). Po 10 min xbox wyłączył się i tak cyklicznie. Czy istnieje inny sposób, żeby zasilić napęd ?

    Z góry dzieki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    przejsciówka z allegro rozwiąze problem
     
  4. karolq5589

    karolq5589 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie ma takiej na allegro ;/ Czy ona ma swoją nazwe ?
     
  5. tyles116

    tyles116 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lipno
    rób tak jak robiłes!!! zasilanie z XBOXA tylko podłącz go d o TV, bo xbox ma tak jakby oszczędzanie energi i automatycznie po 5 - 10 min jak nie jest podłączony do tv i nic sie nie dzieje to się wyłącza! Po prostu tak samo tylko podłacz jeszcze do tv
     
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Podlacz kabel od tv do konsoli to sie nie wylaczy.

    @up kolega byl wczesniej :D tylko do tv nie musisz jej podlaczac. wystraczy jak jest wpiety w konsoli
     
Wczytywanie...

Poleć forum