1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Z kompa na xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez norris99, Czerwiec 4, 2010.

  1. norris99

    norris99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Witam. Zastanawiam sie czy mozna pobrana gre (ISO) wrzucic bezposredni na dys xboxa3600 aby nie nagrywac na plytke?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    a po co na dysk ? I tak plyte trzeba.
     
  4. norris99

    norris99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Wlasnie pytam czy mozna tak ale bez plytki
     
  5. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    no to napisałem ,ze sie nie da :) ale szkoda :) tak samo fajnie by bylo jakby sie gre instalowalo I GRALO BEZ PLYTKI :)
     
  7. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    da sie ,jesli masz jtag
     
  8. norris99

    norris99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
  9. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale wtedy to nie .iso kolego
     
  10. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
  11. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    na jtag jest program iso2god kolego , który przerzuca ci gry przez ftp
     
  12. Sniko

    Sniko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce
    Jtag to przeróbka konsoli z wyższej półki, poczytaj
     
  13. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a to soreczki bo jak sciągałem to od razu pod xbr.
     
Wczytywanie...

Poleć forum