1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

z LT 2.0 na 3.0?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Szybcior, Luty 23, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Szybcior

    Szybcior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Witam czy jest możliwość w domu zrobienia z lt 2.0 na 3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Tak, masz poradniki w dziale LT / Artykuły. Poczytaj.
     
  4. Szybcior

    Szybcior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    mógłbyś podać linka do poradnika ?.
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    A samemu tak ciężko poszukać ? Z drugiej strony skąd mam wiedzieć jaki posiadasz napęd skoro nie napisałeś.
     
  6. Szybcior

    Szybcior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska

    mam napęd Philips lite-on d6-1602s
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    musisz sobie dokupić probe v3 jak nie masz klucza wyciągnietego. i wpisz w search flash liteon.
     
  8. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    ~Zły dział
    ~Temat wielokrotnie wałkowany
    ~KOSZ
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum