1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Z lt 2.0 na lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marusha122, Maj 13, 2012.

  1. Marusha122

    Marusha122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy da sie jakos przerobic gre z LT 2.0 na LT 3.0 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak abgx 360 skan na autofix level 3 i ci dogra topologie do każdej gry
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. Marusha122

    Marusha122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    yyy..

    A czy tylko do XGD3 Nie mozna wgrac topologii ?
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Do XGD3 i XGD2 z AP25 wgrywasz topologie, a do XGD2 nic nie musisz wgrywać.
     
  7. Marusha122

    Marusha122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli XGD 2 Dziła na wszystkich LT ?
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xgd2 wlaściwie tak tylko trzeba iso modifokować jak się bardzo niskiego lt np 1,4 chodzi o te nowsze gry xgd2
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    LT ignoruje zabezpieczenie "Wave", więc gry XGD2 działają na każdym LT. Jedynie do gier XGD2__AP2.5 trzeba dogrywać odpowiednie patch'e/"Topologię".
     

Poleć forum