1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Z lt+ do lt+ v1.1

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Rolo89, Luty 27, 2011.

  1. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Czy musi być podłączony napęd przy kopiowaniu klucza,klucz zgrany mam na dysku??
    Dokładnie chodzi mi oto żeby wgrać swój klucz do lt+ v1.1, a jutro zrobić flash napędu przez dosflash.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak klucz masz na dysku to firmware możesz przygotować bez napedu....
     
  4. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    oki dzięki.
     
  5. michael1986

    michael1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jest jakaś nowa wersja LT+??
    Bo widzę, że jest LT+1.1. Czym się różni od LT+. Czy może to jedyna wersja LT+??
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    chyba tylko poprawieniem problemów z uruchamianiem gier z xboxa pierwszej generacji
     
  7. michael1986

    michael1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli, żadnych specjalnych poprawek nie dodali?? a na LT+ 1.0 gry z pierwszego xboxa nie działąją??
     

Poleć forum