1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Z lt do lt+

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez bartek6949, Marzec 25, 2011.

  1. bartek6949

    bartek6949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam teraz mam zrobioną metode 3 dashy i ixtrema lt, Z tego co wiem to teraz nowe gry nie maja ap 2.5. Czy jak zaktualizuje tylko dasha to mi pujdanowe nowe gry i te z ap 2.5??Jakie gry mi nie beda działać??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    A potrafisz szukać? Ileż można tłuc jedno i to samo! NIE BĘDĄ CI DZIAŁAĆ GRY Z AP 2.5! Są to Halo Reach, Modern Warfare 2, Black Ops, Fable 3, Assassin's Creed Brotherhood, NFS: Hot Pursuit. Jedynym wyjściem jest wrzucanie LT+.
     
  4. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Na razie się nie opłaca przerabiać dla tych gier w/w :).
     
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Najrozsądniej zrobić metodę 3 dashboardów, skończyć te gry i wrzucić dash 2.0.12625.0 jeśli już tak bardzo nie ma ktoś ochoty wrzucać LT+ :)
     
  6. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Najlepiej wgrać lt + 1.1 i mieć spokój. Prawie wszystkie nowe gry będą miały ap25
     
  7. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    no tak ale jak zaktualizuje dasha do tego najnowszego to pojdzie mi black ops ? nie bede przrabial konsoli dla 3 najnowszych tytulow ale z drugiej strony jak nowy dash ma mi zablokowac mozliwosc grania w starsze tytuly, tj. mw2 i w black ops to nie bede aktualizowac dlatego prosze o konretna odpowiedz. czy sama aktualizacja pozwoli mi grac w black opsa i mw2. bo chce popiac sie do xbl ale tez chcialbym pograc w te nazwy.... bosh, to trudniejsze niz myslalem... :)
     
  8. bartek6949

    bartek6949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja mam jeszcze pytanie czy do gier z polskimi napisami lub dubbingiem będzie pach do gier z ap 2.5 pod lt+?? Czy do do jakiś gry pl z ap 2.5 nie ma patcha pod lt+??
     
  9. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Jak zaktualizujesz dashboard do najnowszego czyli 12625 to ani MW2 ani BO nie będą działać bez LT+ i obrazu przerobionego pod niego.

    Do gier PL nie ma patchy AP 2.5. Ot np Black Ops.
     
  10. bartek6949

    bartek6949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wiem ze ac:b był jakiś mix i działał pl na lt+, a czy inne gry tez da sie jakoś tak przerobić?? Czy tak przerobiony obraz ma jakiś wpływ na wykrywalnoś i ban na live.
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak najbardziej przerobiony obraz gry wpływa na wykrywalność....
     
  12. bartek6949

    bartek6949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wiem ze ac:b był jakiś mix i działał pl na lt+, a czy inne gry tez da sie jakoś tak przerobić??
    czekam dalej na odpowiedz i mam jeszcze jedno pytanie czy pogram sobie troche w multi na lt, czy odrazu dostane bana??
     
  13. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Tak przerobiony obraz jest tylko do gry offline
     
  14. bartek6949

    bartek6949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A w gry bez ap 2.5 pogram w multi na "LT" ??
     

Poleć forum