1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Z Piractwa Na Orginał

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez m3rcin, Luty 11, 2010.

  1. m3rcin

    m3rcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam chciał bym się dowiedzieć jak bym chciał teraz grac tylko i wyłącznie na oryginałach a mam przerobiony napęd to wystarczy ze wymienię napęd
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KoDeR

    KoDeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kędzierzyn-K,Bedzin,Bydgoszcz, a teraz Maynooth Ir
    Musisz niestety zmienić całą konsolę.
     
  4. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    A jak przywroci firmware napedu? Czy moze MS sprawdza jakos date wgrania firmware z data produkcji konsoli?

    Dostanie bana za to?
     
  5. KoDeR

    KoDeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kędzierzyn-K,Bedzin,Bydgoszcz, a teraz Maynooth Ir
    Konsola jest oflagowana.
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Najlepiej zmień na nową konsole :)
     
  7. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Heh czyli jak oni flaguja te konsole? Moga ci sflagowac konsole jesli nigdy nie byles online. Gdzies czytalem ze ostatnia fala banów to dzieki COD: MW2. Prawda to?
     
  8. DeMoH

    DeMoH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Tak. Ja chciałem przejść na oryginały, kupiłem nawet oryginał MW2 i w dzień premiery MW2 dostałem bana ^^
     
  9. Adham

    Adham Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    ja sprzedalem przerobiona:) i teraz gram na orginalach:D

    POLECAM:D zrob tez tak!!:D
     
  10. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    @Up zrobiłem tak samo :)
     
  11. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale jak sie nigdy nie laczyl do neta to moze sprobowac z orginalnym softem. Nie powinni wykryc. Zreszta teraz jak bym przerabial konsole to bym kupil droogi naped i przerobil a orginal zostawil :)
     
  12. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A Ty wróżka jesteś ?? Koleś nie napisał że się łączył do live.

    Jak sie nigdy nie łączył do live to nie jest "oflagowany"
     
  13. m3rcin

    m3rcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie nigdy się nie łączyłem myślicie ze kiedyś przyjdzie taki dzień ze będzie można na piratach upac :) w tedy wszyscy by przerabiali konsole :)
     
  14. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Jak na razie można grać na piratach (LT).
     
  15. m3rcin

    m3rcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    LT co to znaczy
     
  16. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    iXtreme LT (najnowszy flash napędu)
     
  17. Laskolegas

    Laskolegas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Reich
    niema reguly.Szwagier gral 2 lata na piratach,przywrocil oryginalny flasch i cyka online od kilku miechow bez bana.
     
  18. m3rcin

    m3rcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ramson to normlanie moge sobie pograc z tego co czytam ze bez problemu
     
  19. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Tak.
    Mam dwóch koleżków, którzy graj od oficjalnej premiery na LT i jak na razie nie dostali bana.
    Chyba że masz oryginalny klucz, to na allegro masz usługę "Re-Flash" po tym masz konsole bez flash-a i grasz na oryginałach:(
     
  20. m3rcin

    m3rcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a żeby wgrać LT to tak samo jak normalnie się wgrywa Ixtreme aha i własnie na jakim wave chodzą gry
     
  21. mauly

    mauly Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam 1,6 (bez dysku)i przerabiam na wave3, mam konsole już prawie rok i gram tylko na oryginałach na live , nawet podczas fali banów i bana nie ma i oby nie było teraz nie ma golda wiec parę dni nie łączyłem się , ja robię tak : inne konto na live na którym mam tylko live i orygianlne gry, bo według mnie tylko za rozpoznanie klucza gry ze pirat banują(przed premierą itp. a nie fw) takie moje zdanie jeśli dostanę bana trudno, teraz spece pewnie powiedzą ze nie mam racji ale fakty są takie jak napisałem
    Mam nadzieję ze pomogłem i trzymaj się z dala od bana
     
Wczytywanie...

Poleć forum