1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Z USA na Wielką Brytanie?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kkekeke, Sierpień 9, 2009.

  1. Kkekeke

    Kkekeke Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    siedze przecierz przed komputerem
    Jak zmienić region z USA na Wielką Brytanie, bo kupiłem kody MSP na EU a mam konto na USA.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie można zmienić regionu niestety;/
     
  4. Kkekeke

    Kkekeke Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    siedze przecierz przed komputerem
    Jaaa nie moge
    Czyli 86 zł w plecy?
     
  5. gala

    gala Banned

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    chcesz kupie od Ciebie ten kod nie bedziesz w plecy .
     
  6. gala

    gala Banned

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    odezwij sie na nr. gg 10414843
     
  7. Hakerpawel

    Hakerpawel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Załóż konto na USA (silver) ściągnij co masz do ściągnięcia i się przeloguj, działa na każym profilu (ja tak dodatki do Gowa ściągałem, gry Arcade i Halo 3 map packi
     
  8. Kkekeke

    Kkekeke Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    siedze przecierz przed komputerem
    Ok ale podaj mi co mam wpisać a danych adresowych.
     
  9. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mozesz zmienic konto, ale za oplata w M$ Points, na stronie Xbox.com | Xbox.com Home powinienes sie dowiedziec jak to zrobic.
     
  10. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @up

    co walki wkrecasz,nie mozna migrowac,mozna tylko przeniesc licencje na inna konsole(za free) lub zmienic nick-.-


    btw-nie polecam sciagania na innym koncie,jak wymienisz xboxa to tylko na koncie wlasciciela bedzie dzialalo ^^
     
  11. Kkekeke

    Kkekeke Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    siedze przecierz przed komputerem
    Za puźno
    A konsoli nie bede zmieniał
     
  12. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    nie badz taki pewny ze nie bedziesz zmienial:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum