1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Z wave 2 na Wave 3-pewien problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez szymek56, Grudzień 19, 2009.

  1. szymek56

    szymek56 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ZG
    witam a wiec chcialem zmienic wave z 2 z powrotem na 3 bo kolega ma ixtreme 1.51 ale mam pewien problem,bo korzystałem z tego poradnika
    http://xboxforum.pl/poradniki-f31/p...3-dzialajaca-na-ixtreme-1-51-1-6-a-26969.html

    i lipa jest bo nie mam tego pliku wave 3 a nie mam plytki ani jednej wszystko poprzerabiane na wave 2

    wiem ze tam jest podany na rapida ale juz go nie ma a wiec moja prosba jest taka czy ktos moze ma ten plik wave 3??
    albo jakis inny zeby mało ważyl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    ale na iX 1.51 chodzą gry modyfikowane na wave2
     
  4. mielik6

    mielik6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce, Poland
    no ale na 1.6 już nie.Dołączam się do pytania
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    te pliki znajdziecie na stronie abgx
     
  6. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    Podepne sie pod temat... Mam Liteona z Jaspera z Ixtreme 1.6... jak rozumiem wave 1,2,3 beda chodzic bez problemow a 4 i 5 musza miec plytke aktywacyjna activiso??Dobrze rozumie?
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak. Lub możesz patchować z wave4 na wave3
     
  8. ziombel86

    ziombel86 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    360_Waves_Patcher osobiscie polecam ten program. Pliki do wszystkich wavow, przejzysta i bajecznie prosta obsluga. Czego chciec wiecej?
    A co do tego koleszki to chyba pomoze activation disc, za pomoca jego bedziesz mogl odpalac gre z kazdym wavem.
     
  9. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Właśnie 360 Wave Patcher przerobi z wave2 na wave3. A jak ktoś nie chce od nowa wypalać do płyta activateiso tylko, że przed każdym granie trzeba włożyć tą płyte.
     
  10. wilku1212

    wilku1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wawa
    najlepiej to wgrac 1.61

    a 1,5 miesiaca temu jakiego ixtrema wgrywali??
     
  11. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No jeżeli ktoś ma patchowane gry na wave2 to na 1.61 nie odpali się.
     
Wczytywanie...

Poleć forum