1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

z wave 3 na wave 13

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez endriu892, Październik 3, 2011.

  1. endriu892

    endriu892 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam pytanie czy po zmianie wave13 na wave 3 moge to jakos cofnac ?? CHodzi o gre Fifa12. Wave zmienialem przez program WavesPatcher360.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LoNgEr_DGI

    LoNgEr_DGI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    W-wa
    nie cofniesz. po co chcesz to robić?
     
  4. endriu892

    endriu892 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo mam problem z fifą i mnie prosi o aktualizacje ... jak wciskam TAK to mi pisze ze sie nie da jej dokonac i ze nie moze odczytac plyty ... a mam najnowsza aktualizacje w xboxie (2.0.13599) i tak sie zastanawiam ze moze niepotrzebnie odrazu zmianialem na wave3 zamiast spraawdzic na tym co jest sciagnieta gra...
     
  5. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Jeśli masz wciąż pliki rar na dysku, to wyciągnij folder systemupdate z iso i wgraj aktualizację z pendrive, nie musisz wypalać nowej płyty.
     
  6. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Lol po co wgl zmieniałeś na wave 3. Skoro masz ten dash, to znaczy, że masz jedną z nowszych przeróbek, a to znaczy, że wszystko Ci chodzi?
     
  7. endriu892

    endriu892 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo sie nie znam za bardzo na tym myslalem ze to cos da jak zmienie wave :p
    rs.pect moglbys mi wytlumaczyc po kolei jak to zrobic bo nie wiem za bardzo o co chodzi...
    o jakie pliki rar chodzi ? i jak mam ten folder wyciagnac z iso ?
     
  8. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Coś jest narąbane, nagraj po prostu czysty obraz, taki jak ściągnięty i tyle. A jak nie masz to ściągnij od nowa. To tylko płyta za 4zł a pewnie będzie bez problemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum