1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Z wave 4 do 3 i $SystemUpdate

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kubiak007, Październik 14, 2010.

  1. Kubiak007

    Kubiak007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, czy można spatchować gre która jest już nagrana na płytke ? Bo mam naruto w wave 4 a mój x'klocek nie czyta ;/ a nie chce tracic kolejnej płyty. Drugie pytanie to co to za folder na płycie $SystemUpdate ? zawsze miałem tylko audio_ts i video_ts

    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Nagranej gry nie można spatchować. Musisz zrobić obraz płyty dać patcha i nagrać ponownie. Folder $SystemUpdate jest to folder z aktualizacją dashboardu konsoli.
     
  4. DuReX

    DuReX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    San Pedro
    albo zrób sobie płytkę active.iso która działa jak magic iso w PS2
     
  5. Kubiak007

    Kubiak007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tomas89 to zajmuje 89 mb. To pełna aktualizacja dashbordu ? Durex a skad moge takie activate.iso sciagnac? duzo to zajmuje ? wlasnie sciagam 360wavespatcher, ale szkoda mi plyty, wolalbym activate.iso
     
  6. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Tak to pełna aktualizacja dasha. Activate.iso tak czy inaczej musisz nagrac na płyte DL, więc stracisz kolejną. :)
     
  7. Kubiak007

    Kubiak007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak moge wgrać tego dasha ?


    Ok zrobiłem activate.iso i wszystko śmiga :)
     
  8. michaas

    michaas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko co do tej activate iso bo nikt ci nie napisze że zostawia po sobie ślady a tym bardziej gra źle zrobiona.
    Wiec masz porobione. Bo śladów po Activate nie usunie. A ze źle zrobionych gier to bez problemu z dysku i napedu :)
    Dalej sobie tą płytkę aktywująca polecajcie i grajcie jeszcze online hehe :->
     
Wczytywanie...

Poleć forum