1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Z Wave 4 na Wave 2 problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez edi555, Styczeń 20, 2010.

  1. edi555

    edi555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam przerobiłem gierke Darksiders z Wave 4 na Wave 2 i w abgx wyskakują mi błedy takie http://img192.imageshack.us/img192/7590/sasan.jpg czy jak to nagram to mi gierka odpali czy niebardzo mam ixtreme 1.4
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    Powinna isc,najlepiej jak pat****esz gre to już nie przepuszczaj jej ponownie przez abgx 360,tylko od razu nagrywaj.
     
  4. DeeJay3k

    DeeJay3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak pat****esz 3rd wave patch a potem przepuszczasz przez abgx to zawsze błędy wyskakują, miałem dokładnie to samo i mi śmiga Darksiders, ale ja mam ixtreme 1.5, jednak wydaje mi się, że to nie ma znaczenia
     
  5. marcinsky230

    marcinsky230 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja kiedys nagralem tak plytke gra sie uruchamiała a pozniej w menu gry wyskakiwal komunikat ze plyta porysowana i zeby ja przeczyscic i wylaczyc konsole
     
  6. RUCHmada

    RUCHmada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi tez taki blad wyskakiwal ale zaczlem uzywac active iso i dobrze jest
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    spatchowales na wave 2 a poziej abgx sam przerobil ci na spowrotem na wave 4

    przerob jeszcze raz na wave 2 i nagraj
     
Wczytywanie...

Poleć forum