1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

z Wave 6 na Wave 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nafta-Katowice, Maj 29, 2010.

  1. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Tak jak w temacie
    czy jest jakis program lub jakas inna metoda

    z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    360WavesPatcher wave 6 to to samo co 4 bez problemu przerobisz
     
  4. michal353

    michal353 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam właśnie to samo z Alan Wake. Przerobiłem obraz tym programem do wave 3 i program pokazuje, że jest ok. Potem sprawdzam abgx360 z wyłączonymi funkcjami on-line i usuniętymi plikami z folderu StealthFiles, ale ten wywala mnóstwo błedów i mam stracha czy wypalać czy nie.
     
  5. Dantex12

    Dantex12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja normalnie pierw sprawdzam iso abgx360 i dopiero przerabiam 360WavesPatcher . Potem nagrywam i wszystko działa poprawnie
     
  6. michal353

    michal353 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To też zrobiłem. Pokazało, że PFI ma wave 4, ale nie znana jest partycja wideo, bo może być zepsuta lub ma nowy nieznany typ wave czyli wave 6. Jak taki obraz przerobie 360WavesPatcherem na wave 3 to będę mógł go wypalić bez problemu? Na szczęście się zabezpieczyłem i zrobiłem po ściągnięciu kopie tego samego oryginalnego obrazu.
     
  7. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
    Najpierw się sprawdza abgx360 a potem pat****e na dany wawe :)
     
  8. michal353

    michal353 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok gierka dziala :)
     
  9. Tobjas

    Tobjas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Buczek
    ja normalnie sprawdzam przez abx potem przerabiam, i potem sprawdzam przez abx, wywala pelno czerwonych bledow ale w sumie to tak powinno byc. niektorzy pisza ze po przerobieniu nie mozna sprawdzac abx, ja sprawdzam nagrywam i gierka zawsze smiga.
     
Wczytywanie...

Poleć forum