1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

z wave3 na LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ziomall, Kwiecień 7, 2011.

  1. Ziomall

    Ziomall Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam iExtreme 1.6 i planuję zmienić go na Lt+. Z tego co wyczytalem na forum, niektóre gry nie beda mi dzialać, szczegolnie po instalacji najnowszego dasha. Czy moge jakoś przerobic spatchowane i wypalone już obrazy w wave3 pod Lt+? Czy muszę wszystko zaciągać od nowa?

    W związku z tym, że to mój pierwszy post witam więc i pozdrawiam wsztstkich użytkowników tego forum :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to co ci działało do tej pory bedzie równiez dzialac na lt+
     
  4. Ziomall

    Ziomall Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem czy się dobrze zrozumięliśmy. Bo z tego co piszesz wymika, że skoro teraz dzila mi AC:B (PL), NFS:HP, (PL), COD:MW2 (PL), COD:BO. To po przejsciu na LT+ i wgraniu nowego dasha też bedą mi działać? Oczywiście wszystko jest w (wave3)
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    myślałem że mówisz o starych grach....te co mają ap bedziesz musiał jeszcze przepuścić przez abgx ale z polskimi wersjami moze byc cięzko....
     
  6. Ziomall

    Ziomall Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No rozumiem. Ale w sumie nie można wykluczyć, że inne tytuły też dostaną ap 2.5 przy kolejnej aktualizacji dasha.
    A np. takie Halo. Skoro jest teraz w wave3 to co muszę zrobić żeby poszlo po aktualizacji na LT+? Wystarczy tylko przepuscić przez abgx? I jeszcze jedno pytanie. Jesli gram tylko off-line to interesują mnie jakieś ss v1, ss v2, dmi i inne magiczne pliki?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    halo ma ap hehe....najlepiej jakbys waves patcherem najnowszym dal oryginalny wave i dopiero wtedy przez abgx.....jeśli grasz off to olej te pliki
     
  8. Ziomall

    Ziomall Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fajnie, tylko teraz ,który wave tam był? Powiedzmy, że 6 wiec zmieniam wave patrcerem na 6 i potem wrzucam plik do abgx? Jest gdzieś jakaś baza w której są podane wave'y a raczej ich wersje (oryginalne) od poszczególnych gier?
    I jeszcze cos. Jak juz bede mial obraz to postepowac tak jak tutaj?: http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html
    Do czego jest ten ppf-o-matic? Do patchowania recznie? Kiedy mam osobny plik? Bo rozumiem, że abgx ma baze i dociagnie patcha sam?
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    w najnowszym wave patcherze jak wczytasz obraz to on ci pokaże jaki wave oryginalnie miał a jaki jest teraz...abgx sam ci dogra co trzeba
     
  10. Ziomall

    Ziomall Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli tego ppf-o-matic'a też mogę sobie odpuścić?
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  12. Ziomall

    Ziomall Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki i pozdrawiam!
     
Wczytywanie...

Poleć forum