1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Z wyglądu Core, a wewnątrz flatron? Możliwe?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Vladimir211, Lipiec 29, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Vladimir211

    Vladimir211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Jestem drugim właścicielem mojego x360 Core i koleś zapewniał mnie, że jest to starszy model, ale wewnątrz zostało wszystko wymienione, także "stara" jest tylko obudowa... Czy jest to możliwe? Konsolke mam od ponad roku i nie miałem z nią problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    no nie bardzo rozumiem pytanie ?
    core - to wersja xboxa 360
    a
    flatron - to typ kineskopa w monitorze, nazywane też tak były monitory CRT LG Flatron
    jeżeli chodzi o to czy w xboxsie core ktoś coś powymieniał i wsadził nowsze elementy to jest to oczywiście możliwe :)
    a to że się nie psuje to się tylko cieszyć ,a nie martwić :)

    chyba że pomyliłeś nazwę i chodziło Ci o typ xboxsa360 - Falcon
    tu masz opis co i jak >>> http://x360iso.org/poradniki-sprzet/4702-wersje-konsoli-specyfikacja-techniczna.html
     
  4. Vladimir211

    Vladimir211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Taa, chodzilo mi o falcon ;S, sorki. Czyli myślisz, że możliwe było wymienienie w Corze cześci na nowsze ? Niesteyy nie da rady tego sprawdzić, a sam się na tyle nie znam, by odróżnic czesci Cora i Arcade ;\
    Dzieki za pomoc! @Qazimodo ;s
     
  5. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Core z tego co się orientuje nie posiadał HDMI na płycie głównej(jak miał to niech ktoś kto wie mnie poprawi, ale na 99% nie miał). W google znajdziesz zdjęcie, wpisz w grafice HDMI i ci wyskoczy :p.
     
  6. Vladimir211

    Vladimir211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie wiem czym się zamartwiasz ?
    jak działa to się cieszyć i grać :)
     
  8. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    ja też nie wiem skąd to pytanie. skoro działa to czym się martwisz? poza tym jak poznać falcona masz napisane na forum w innym temacie
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum