1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Za duzy plik zeby nagrac na plyte!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez RaksonPDZ, Grudzień 19, 2011.

  1. RaksonPDZ

    RaksonPDZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Przedbórz, Bełchatów
    Otóz tak! Sciagnalem dzisiaj gre chce nagrac a tu lipa za duzy plik zeby nagrac na plyte;/ ta gra to Batman: Arkham Asylum i nie wiem dlaczego ma ona o kilkadzisiat mb wiecej niz miesci plyta. Moze ktos mi powie dlaczego tak jest?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    jest to gra w formacie XGD3 jest ona większa niż płyta o ok.200mb, żeby ją nagrać musisz zaznaczyć opcje Truncate w IMGBurnie, poradniki do wypalania gier XGD3 na forum. Aby ją odpalić na xboxie potrzebujesz przeróbki LT+2.0 jeśli takowej nie posiadasz gra Ci nie pójdzie.
     
  4. RaksonPDZ

    RaksonPDZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Przedbórz, Bełchatów
    a jesli spat****e programem 360 Waves Patcher do wava np. 3 to tez nie bedzie dzialac?;]
     
  5. RaksonPDZ

    RaksonPDZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Przedbórz, Bełchatów
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    edytuj posty z nie pisz jeden po drugim :)
    Nic to nie da, tej gry narazie nawet nie przepuścisz przez ABGX, jedynie co wypalić imgburnem i wgrać LT+2.0 do napędu .
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  8. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    NIE! lt+ 2.0 albo nici z grania :) no i nagrywarka do nagrywania np: ihas 124b itp. też ci się przyda od razu . Wszystko na forum.
     
Wczytywanie...

Poleć forum