1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Za ile kupić Falcona z Rodem ..

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez rymcio1987, Wrzesień 27, 2009.

  1. rymcio1987

    rymcio1987 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    Witam mam okazję kupić od kumpla xa, z rodem, jest to konsolka w wersji premium, lecz bez dysku, kumpel chce mi sprzedać samą konsolę plus zasilacz, konsola ma roda, jest przerobiona i zarejestrowana w MS, kupiłbym ją i wysłał na gwarancje, ms mi ją naprawi i pewnie wsadzi liteona. Powiedzcie ile mogę mu max za nią zapłacić bo nie mam zielonego pojęcia, kumpel też nie wie ile za nią by chciał .
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. x-360.pl

    x-360.pl Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Podlaska
    150zl mu zaproponuj uczciwa cena dla obydwóch stron
     
  4. rymcio1987

    rymcio1987 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    cholercia właśnie o takiej sumie myślałem, a za ile mogłbm go sprzedać po tym jak mi go MS naprawi ?
     
  5. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    Pewnie ci władują Opusa,to za 400zł bym sprzedał.
     
  6. rymcio1987

    rymcio1987 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    Zaraz a co to jest OPUS ??

    z tego co wyczytałem opus to stara płyta główna bez hdmi 65mm cpu i 90mm gpu bądź na odwrót, no i zasilacz 203w.. a ten eks ma na 200% hdmi i zasilacz 175, więc jak mogą mi wcisnąć płytę opus która nie ma hdmi ??
     
  7. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    Płyta główna,ale sorki nie doczytałem że to falcon bo myślałem że starsza wersja płyty głównej.Tak to bym sprzedał za 450zł
     
Wczytywanie...

Poleć forum