1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Za każdym razem aktualizacja... - Norma ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez sebool12, Marzec 23, 2009.

  1. sebool12

    sebool12 Guest

    Witam

    Chciałbym się was spytać czy to normalne, że za każdym razem jak włączam grę np Fable II albo Gears of Wars wyskakuje mi aktualizacja ? Nie wiem dlaczego, ale zaczęło mi się to robić od momentu gdy zacząłem grać w Fable II.
    Czy da radę jakoś zrobić by nie aktualizować i być online na XBL ?
    Mam cały czas wolne ponad 40mb więc chyba to nie wina pamięci.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kmmepl

    kmmepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podłączam sie do pytania u mnie jest tak samo :D
     
  4. maciek1422

    maciek1422 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdynia
    Jak nie zaktualizujesz to nie możesz grać na XBL :)
     
  5. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Jak nie zaktualizujesz to nie bedziez tez mogl grac offline , np Forza 2 , ja tak mialem , pzred wlaczeniem gry dostawalem komunikat ze zapisany profil wymaga aktualizacji online , no i zonk , bo wtedy nie moglem podlaczyc konsoli do neta bo cos sie w windowsie schrzanilo ;/
     
  6. sebool12

    sebool12 Guest

    Ale nie chodzi mi o to czy da się grać online czy nie. Chodzi mi o to czy to normalne, że nagle za każdym włączenie gry muszę włączyć konsole ? Wcześniej jak miałem tylko 3 gry (Forze 2, GTA IV, Mirror's Edge) i grałem głownie w GTA IV w singlu i na xbl to aktualizacja wyskoczyła mi tylko 2 razy! A od kiedy odpaliłem Fable II (może to tylko zbieg okoliczności) prawie za każdym razem muszę aktualizować konsole. To chyba nie możliwe, że codziennie dawają kilka patch-ów...
     
  7. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    ja pamiętam w gears of war jednego dnia za każdym razem kiedy gre włączyłem to się aktualizowała, było chyba 3 czy 4 aktualizacje tej gry, chyba w microsofcie nudzi im się, a może tak sprawdzają czy masz przerobioną konsole ;)
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    takich glupot dawno nie slyszalem...


    @TOP
    Moze brak miejsca na karcie(updatuje ci gre?sciaga patcha a jest on za duzy na karte)
     
  9. blackhat156

    blackhat156 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Mam tenn sam bug ale watpie by to karta bo gra aktualizuje sie w ciagu 5 s max a 40 mb na karcie to jakies 5-10 m przy 1 m/b
     
  10. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    ewentualnie uszkodzony plik sciagnelo,sprubuj zdefragmentowac
     
  11. xpudlo360

    xpudlo360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TORUŃ
    wcale to nie muszą być głupoty ,niemasz jak sprawdzić co ściaga i gdzie się łączy.

    A takimi tekstami to poprostu sie pocieszasz ,bo i na ciebie trafi wkońcu BAN:D
     
  12. vlado27

    vlado27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    dopóki nie kupicie dysku to tak będzie cały czas. Ja też tak miałem ale odkąd mam dysk to już nie ma tego problemu.
     
  13. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów

    jeśli chodzi o aktualizacje to prawda, a o tym że sprawdzają czy mam pirata to tylko tak sobie dodałem:D

    a ty miedzianek widze że też tobie się nudzi i nabijasz sobie posty, a przeważnie głupoty to ty piszesz i nic więcej
     
  14. ramzess

    ramzess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeczpospolita
    A tego fable 2 masz orginala? bo jesli nie a w dodatku nie jest on "bezpieczny" to tak mozesz miec,ja mam forze 2 pl a w zasadzie mialem (w abgx360 wyszlo ze jest nie jest ona bezpieczna) i jak kiedys podpoilem sie do live,wyskoczyla mi aktualizacja i forza zrobila sie ENG..... mial ktos tak?
     
  15. Pabcio

    Pabcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Wiem, że odgrzewam temat, ale nie mogłem się powstrzymać. Jednak wychodzi na to, że Jarek nie gadał głupot a jest swego rodzaju jasnowidzem :) Przynajmniej patrząc z perspektywy czasu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum