1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Za mało miejsca na płycie DL

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez SunriX, Grudzień 10, 2011.

  1. SunriX

    SunriX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Mam problem jak w temacie. Chciałem wypalić grę (dokładniej nowego NFSa) programem ImgBurn, niestety okazało się, że na płycie brakuje 200mb, gdzieś na necie wyczytałem żeby to zignorować i kliknąć overburn. Więc tak zrobiłem, niestety przy 97% wyskoczył error, że dysk zapełniony.
    Więc mam pytanie - jak mam nagrać obraz większy o 200mb od pojemności płyty ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FastMan

    FastMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Potrzebujesz którąś z nagrywarek LiteOn'a serii iHas na które dostępne jest oprogramowanie iXtreme Burner Max wydane przez c4eva
     
  4. jacq64

    jacq64 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Było na forum, cały tutorial, w dodatku z ImgBurn`em, poszukaj.
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Na twojej nagrywarce też nagrasz ale polecane są te liteony. Masz LT+2.0 w xboxie ? Jest to nowy format XGD3 dlatego zajmuje jakby za dużo, aha wybierz opcje Truncate i powinno nagrać, nie overburn jak Ty to zrobiłeś
     
  6. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    Gra jednak powinna Ci działać(jeśli nie masz nowych tablic dae.bin- nie podlączałeś się do neta w przeciągu 3-4 tygodni)
     
Wczytywanie...

Poleć forum