1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Za mało miejsca na płycie??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lampartinho, Maj 16, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam taki mały problem opisze go jak najdkoładniej mogę :)

    Otóż Pobrałem sobie Prototype 2 pzepuściłem go przez abgx ładnie wszystko poszło i chciałem go nagrać wszystko mam dobrze ustawione w imgburn klikam żeby nagrywało wyskakuje mi okienko " Plik nie mieści się na płycie" i pisze że gra zajmuje 8430 a płyta posiada 8125 czy jakos tak i sa dwie opcje do wyboru, nagraj do końca pliku, albo nagraj do końca płyty. Kliknąłem nagraj plik do końca wszystko ładnie się nagrało wkładam płyte do xboxa i płyta nie chce działać co to za problem ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. murinus

    murinus Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    płock
    taka płyta co ma 8GB to nie pójdzie na xbox 360 z tą grą tak mi się wydaje pierwszy raz sie spotykam z takim przypadkiem lepiej kupić na allegro
     
  4. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    płyta ma 8,5 gb Emtec
     
  5. murinus

    murinus Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    płock
    tak ale ta płyta musi być pod stosowana pod xbox 360 tak mi się wydaje
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to gra XGD3, zeby ja nagrac w pelni potrzeba nagrywarki ihas. Poza tym w zlym dziale temat.
     
  7. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    He he ja już nie wiem w jaki dział takie cos pisac hehe .:p inaczej nei da się obejsc ??
     
  8. murinus

    murinus Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    płock
    być może kolega ma racje że trzeba mieć tą nagrywarkę
     
  9. murinus

    murinus Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    płock
    niech już tutaj zostanie :applouse:
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Zły Dział, to problem związany z LT a nie RGH
    Jest to gra w formacie XGD3, dlatego nie mieści się na płycie.
    Musisz nagrać opcją TrunCate w IMGBURN.
    Żeby ją odpalić na XBOX360 musisz, mieć wgrane LT+2.0/3.0
    Nie musisz mieć tej 'specjalnej' nagrywarki żeby ją wypalić.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum