1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zabezpieczenia, jakie są teraz.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Aras64, Listopad 6, 2011.

  1. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Cześć, dawno w nic nie grałem i nie zbyt interesowałem się moim xboxem, dlatego mam krótkie pytanie. Jak wyglądają teraz zabezpieczenia? Mam przeróbkę 1.51 (chyba) a ostatnią grą w jaką grałem były Black Opsy (chyba) [;-)], czy producenci zabezpieczają teraz swoje tytuły jakimiś wyszukanymi metodami, czy na tej przeróbce, po pachu do wave 3 mogę sobie spokojnie pograć w MW3, Arkham City i inne tytuły warte nadrobienia? Mam bana. Szukałem odpowiedzi jednak czuje się całkowicie zagubiony w świecie przeróbek. Chyba jestem za bardzo zacofany, kiedyś wszystko było proste, ściągałeś, pachowałeś i wsio. ;-)
    Dziękuje za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    takie jak kiedyś + garść nowych...
     
  4. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    zeby grac w to co teraz wyszło niedawno to musisz posiać LT 2.0 i dash najlepiej juz 13604
    innych możliwości nie ma !!! żadne wavepatchery nie wchodza w gre
    poszukaj osoby ktora Ci to zrobi
     
  5. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    Dokładnie zapomnij o wave i tak dalej musisz mieć aktualny dash plus aktualną przeróbkę lt+2.0
     
  6. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    No trudno, no to sobie już nie pogram. ;-) I tak włączałem tą konsole dwa razy do roku, mała strata.
    Dzięki wszystkim za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum