1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zablokowana opcja ustawień HDTV

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bihemot, Marzec 19, 2016.

  1. Bihemot

    Bihemot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzień dobry,
    Mam xbox 360, ale po jego włączeniu rozdzielczość ewidentnie nie pasuje, ekran jest lekko rozmazany, co przeszkadza w graniu i korzystaniu z konsoli. Najzwyczajniej w świecie chciałem zmienić rozdzielczość w ustawieniach ale "Ustawianie HDTV" są zablokowane. Nie znam się za bardzo, więc nie wiem czym to jest spowodowane, i co mam zrobić by tą rozdzielczość zmienić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jakim kablem jest podłaczony OTV?
     
  4. Bihemot

    Bihemot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie znam się na tym i nie wiem czy o to chodzi, ale xbox podłączony jest do telewizora kablami av.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To podlaczyc musisz hdmi zeby zkienic na hd :)

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
  6. leszek202

    leszek202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jezeli masz podłaczona konsolę kablem AV to powinien być na nim taki przełacznik TV-HDTV sprawdz czy masz taki kabel z przełacznikiem i ewentualnie przełacz na HDTV
     
  7. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak przedmówcy napisali
     
  8. Bihemot

    Bihemot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzieki, problem rozwiązany. :)
     
  9. leszek202

    leszek202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Napisz co było powodem problemu ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum