1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zablokowany napęd

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez krzysiekao14, Sierpień 15, 2012.

  1. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Witam, dostałem konsolę Xbox 360 Elite na płycie głównej Falcon, jednakże napęd jest zablokowany, nie czyta w ogóle gier, tylko płyty z filmami, itp. Czy da się coś z tym zrobić, podobno gość, który aktualizował z LT 2.0 na 3.0 to namotał. Jest jakaś szansa, że się to naprawi ?. Prosiłbym o odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie zablokowany, tylko pewnie jest zły klucz. Jeżeli nie masz zgranego klucza to trzeba będzie go wyciągnąć z płyty głównej.
     
    1 osoba to lubi.
  4. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Klucza nie mam, więc wychodzi na to, że będzie go trzeba z płyty głównej wyciągnąć.
     
  5. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    A nie lepiej bedzie jak zrobisz odrazu RGH.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    mozna wyciągnąć key z płyty lub zrobić rgh o ile dash na to pozwoli
     
  7. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Cienko z kasą na RGH, więc trzeba wybrać tańszą opcję. Wydaje mi sie, że wysokiego dasha to tam nie ma. Z resztą, jak konsola do mnie przyjdzie, to zdam relacje, co i jak.
     
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    No wychodzi że rgh musisz zrobić no chyba że ten gość co się za to wziął ma klucz ale przy wygrywania cfw coś uwalil i olal sprawę.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  9. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Pytałem i klucza napędu gość nie posiada. Cz to źle ?.
     
  10. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    źle pod tym względem, że będziesz musiał więcej wydać kasy na odzyskanie klucza z płyty głównej. Pamiętaj tylko, że dash w konsoli nie może być wyższy niż 14719.
     
  11. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Aha, rozumiem, jak będę miał konsolkę, to sprawdzę, a jeśli będzie wyzszy to kiszka ?.
     
  12. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Na chwilę obecną tak. Ale za jakiś czas będzie możliwość robienia rgh na wyższym dashu.
     
  13. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Aha, zawsze mogę poczekać, akurat cierpliwy jestem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum