1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zabrali prad ---> 3RROD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HaRa, Czerwiec 3, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. HaRa

    HaRa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płoty
    Dziwna sprawa... wczoraj sobie gralem na moim x-pudle i nagle zabrali prad i po 3 sekundach oddali, ale na x pojawil sie pierscien smierci..., swiecil sie i swiecil, az w koncu konsole wylaczylem i wlaczylem i sie urochomila normalnie... Ktos wie dlaczego sie pojawil ten 3RROD???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Zasilacz dostał w kość przez te przełączanie.
    Często zasilacze komputerowe już nie wstają po takich manewrach.
     
  4. HaRa

    HaRa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płoty
    dostal w kosc?? czy bedzie to mialo jakis wplyw na pozniejsze granie??
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Nie, to taki jednorazowy wyskok, np. jakby Ci się komp zresetował.
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Na razie nie.
    Ale to pierwszy sygnał aby zasilacz przejrzeć.
    Opieram się na zasadzie działania zasilaczy komputerowych.
    A zasilacz od Xboxa 360 ma podobną budowe elektroniczną.
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ale inne zabezpieczenia antyprzepieciowe, poprostu nie bylo pradu to zwariowal na chwile, nic sie nie bedzie dzialo
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    HaRa -> Ktos wie dlaczego sie pojawil ten 3RROD???

    Spadek napięcia :)
     
  9. Wicekroys

    Wicekroys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Po prostu napięcie bardzo duże, możliwe że w konsole poszło i ram trochę zwariował, ale powinno być wszystko dobrze. Najlepiej przez listwę zawsze podłączać.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum