1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zabrudzona plytka i xgd3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Scorpinus11, Styczeń 23, 2013.

  1. Scorpinus11

    Scorpinus11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bialogard
    Witam wszystkich forumowiczów. Otóż 2 tyg temu przerabialem swojego x'a jest to wersja slim z 250gb i kinect. wzialem sie za nagrywanie gier po uprzednim poczytaniu kilkunastu tutorialow. Nr dasha to 2.0.16202.0. nagrywam Resident Evil 6 cd1. Jest to xgd 3 pod lt.3.0. Nagralem na 2 verbatimach w imgburnie. jedna jak i2 plytka nagrywanie sukces i teraz problem. Wkladam do napedu plytke i na obydwu to samo. Wyczysc sciereczka i bla bla bla i wyrzuca do glownej strony. Nie wiem co sie dzieje i dlaczego. Wina nagrywarki? zla topologia? moze mam 2 .0. Ale chyba jesli 2 tyg przerabiana z takim dashem to raczej mam 3.0. zadnych bledow wabgx360. polecacie zmienic topologie z 3 na 2.0? czy to pomoze? niech ktos wkoncu odpowie o co chodzi z tym ze plytka jest zabrudzona...pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: zabrudzona plytka i xgd3

    Sprawdź nagrywarke bo pewnie słaba kopia jest i dlatego wali błędem.

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
    1 osoba to lubi.
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    z tego co kojarze jak mi sie RE6 nie wypalil w 100%+ weryfikacja mialem to samo oczywiscie palone ihasem po ponownym nagraniu - weryfikacji gra smiga
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    skan abgx 360 na ustawieniu autofix level 3 i nagraj clonem cd szybkość 2.4x z pliku .dvd jak nie działa dalej to wina nagrywarki.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Scorpinus11

    Scorpinus11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bialogard
    Otóż wychodzi ze wina nagrywarki:/ nagralem 3 razy na clone na verbach i to samo:( ale to juz nie wazne zamowilem ihasa 124 rev b z wgranym maxburnerem i adapter uniteka na przejscie do lapka. Mam za to inny problem. Wkladam plytke asasins creed 1 i smiga wkladam as.c.3 i wyskakuje blad nieobslugiwana plyta:( to samoz fable 3 tez nie obslugiwana. czy to wina tego ze mam jakis inny lt niz powinienem miec.pomozcie bo jesli mam kupic nagr i wszystko i nagrywac gry z xgd3 i mam miec ten blad to sie niestety zdenerwuje lekko:( wie ktos co zrobic zeby nie bylo problemu nie obslugiwana plyta? dodam ze mam 30 gier od kolegi na sprawdzenie Bornout, fable 2, as creed 1, gow2 wszystko smiga ale te nowsze nie:( oczekuje pomocy przydatne poleca.
    PS. wszystjkie gry nagrywane ihasem na verbach.:) pozdrawiam

    I jeszcze jedno. wie ktos w jaki sposob sprawdzic wersje lt na xie? czytalem ze wg gier jakie chodza itp. jesli nie wchodzi mi a.c 3 i fable 3 i jest ten blad to jakiego lt mam wgranego?

    juz wiem na 100% ze mam lt3.0. gadalem z kolesiem i mowi ze w 2.0 juz sie nie bawi. wiec mam 3.0. to teraz tylko pytanie dlaczego nierozpoznana plyta. ktos ma pomysl moze zle nagrana:/ i jeszcze jedno gram wlasnie w mass effect 2. na abgx verification site pokazuje wave 6th:( kurcze no nie wiem czy to czemus sluzy? jak nagrywac te gry z xgd3:(
     
Wczytywanie...

Poleć forum