1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zabrudzony napęd?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Acheron, Luty 21, 2010.

  1. Acheron

    Acheron Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem ze swoją konsolką a mianowicie mam kilka gierek na nią takie jak Fight Night 4, GTA 4, FIFA 10(wszystkie te gry są kopiami). I mam problem, gdy wkładam płyte np: z Fight nightem to wywala mi błąd ze szmatką od razu po włączeniu gry(dopiero za którymś razem włącza się gra) ale już GTA i FIFA od razu wywala błąd i nie włącza się w ogóle ;/. Myślałem że napęd siada ale mam oryginalnego Halo wars i on chodzi bez zarzutu, w każdym momencie odpali go. Instalowałem go na dysk i wszystko ładnie, ale już kopie nie chcą się instalować. I tu moje pytanie czy to jest wina zabrudzonego napędu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jakie płyty?
    Jaka prędkość?
    jaka nagrywarka?
     
  4. Acheron

    Acheron Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znaczy gry mam od kolegi bo sam mam neta który nie pozwala na szybkie ściąganie a sam nie mam czasu. Wiem tylko że płyty To Verbatimy
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zapytaj kolege o prędkość i nagrywarkę, bo w ciemno nie będziemy strzelali.
     
  6. Acheron

    Acheron Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem jeszcze że jemu te same gry chodzą bez zarzutu a i starsze tytuły(od niego także) chodziły mi ale nie kiedy też był błąd
     
  7. globooz

    globooz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    u mnei ze wszystkimi verbatimami jest ok. Wypala z max predkością i jest dobrze :) za to mam pare maxell'i i przy nich szmatka się pojawia. Musi być coś z płytą. nie ma innej opcji.
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak by to była wina napędu to by oryginału też nie odczytał :) w takim wypadku jest to wina piratów, może płyty są mocno porysowane :)
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    trzeba przeprowadzić kalibrację lasera w napędzie

    .
     
  10. Acheron

    Acheron Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra dzięki wszystkim za pomoc ;) spróbuje z tą kalibracją
     
Wczytywanie...

Poleć forum