1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zacięcie konsoli przy włączeniu AC BROTHERHOOD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zenek Wichura, Grudzień 23, 2012.

  1. Zenek Wichura

    Zenek Wichura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    Witam !

    Podczas włączenia pirackiej wersji AC BROTHERHOOD moja konsola się zacina i musze ją wylaczyc guzikiem.
    Co zrobic aby dzialala?

    PS. Identycznie dzieje sie przy wlaczeniu COD BO, MOH 2010

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MiroHxPL

    MiroHxPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jaworzno, Poland
    A to są oryginały? Jak nie to odpalasz z płyty czy dysku?
     
  4. Zenek Wichura

    Zenek Wichura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    Odpalam gry z płyty.
    Są to piraty, a konsola jest przerobiona.
     
  5. Teh_DoDi

    Teh_DoDi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Ruda/Słupiec
    Coś nie tak nagrałeś,z błędem bądź nie do końca. Mam to samo z Gears of war 3,tylko,że mi podczas gry przez 10min całkowity freez i tylko power na konsoli pozostaje. Coś z grami jest raczej.
     
  6. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Assassin ma zabezpieczenie ap 2.5 (antypiracy ). Gdzie jesli przerobiles sobie konsole na lt 2.0 badz 3.0 musisz nagrac od nowa i przepuscic opbraz gry przez abgx. A co do kolegi wyzej do nagrywania gier z zabezpieczeniem xgd3 ( takowe ma gears of war 3 ) trzeba miec nagrywarke ihas sflashowana i takze przepuscic gre przez abgx jesli masz lt 3.0.
     
    1 osoba to lubi.
  7. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Jeśli nie mialeś żadnego błędu przy nagrywaniu, to jak dla mnie, to zła kopia gry.
     
Wczytywanie...

Poleć forum