1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zacięcie się problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Leon_S_Kennedy, Wrzesień 7, 2009.

  1. Leon_S_Kennedy

    Leon_S_Kennedy Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Wczoraj sobie grałem na moim cudeńku z Call of juarez BiB , i w pewnym momencie konsola mi sie zaciela :/ pomoglo tylko reset przez przycisk na konsoli . i tu moje pytanie czy oznacza to cos powaznego ( a tak w nawiasie Xbox 360 Premka 60gb Jasper mam go miesiąc )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Może się zbliżać RROD ale nie musi.:)
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Szczerze to nie wiem czy to RROD się zbliża. Ja mam taki model, że od stycznia czasami mi się zacina (tylko w Fifa 09 praktycznie) i póki co jest ok :)
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Dla tego napisałem ze nie musi.
     
  6. Leon_S_Kennedy

    Leon_S_Kennedy Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    uff bo sie przestraszylem :) , bo dziwne dla mnie bylo to ze gra z dysku sie zacina ... a pozatym konsola zawsze stała z daleka od wszystkiego takze chlodzenie w porzadku nigdy gorąc z tyłu konsoli nie lecial tylko takie male ciepelko :D
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ja w Fifę też gram z dysku a i ten problem występuje... ;)
     
  8. dud22

    dud22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tel Awiw/Dąbrowa Górnicza/Warszawa
    Ja tak samo :] w gta iv mi przycieło juz
     
  9. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    To że raz na jakiś czas się przywiesi nie musi oznaczać czegoś złego :)
    Gdy zacznie się wieszać częściej możesz zacząć się obawiać.
     
  10. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Ja jak kupilem x-a mialem tak z oryginalami a teraz nagle wszysciutko super po przerobce chodzi :p mam go juz ze 9 miesiecy ;p
     
  11. Szpadyzor

    Szpadyzor Banned

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    ja kupiłem konsolę w piątek i od tego czasu 2 razy mi się tak zacięła już ... w czasie grania w oryginała (jeszcze przed przeróbką) Trivial Pursuit , i przed chwilą jak grałem w Skate 2 (pirata , po przeróbce...)
     
  12. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    mi się konsola zacięła około 3 tyg po kupnie, nic nie można było zrobic, guide nie działał
     
  13. sheniu

    sheniu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Pisze tutaj bo wyskakuje mi ze tematu nie moge założyć - jeśli łamie regulamin to wielkie Gomen ale mam wielki problem . Otóż mój xbox 360 nie ładuje obrazu do telewizora (nie wyświetla się nic na hd i zwykłym -przy czym nie ma u mnie roda na konsoli ). Mam flasha i.e 1.41 i problem zaczął się po włożeniu do napędu Batmana. Mam model bez wejścia HDMI . Konsole mam rok ! Nie wiem jakich mam jeszcze infomracji udzielić
     
  14. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    po primo ultimo batman ci nie pojdzie (stary soft) no chyba ze go patchem potraktujesz
    zobacz czy masz kable dobrze podlaczone
     
  15. sheniu

    sheniu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przecież pisze że nie pokazuje się nic(pusty ekran). Nawet jak płyty nie ma .A co do batmana to chodzi bo go odpowiednio patchowałem. A kable napewno są podłączone dobrze - nie jestem aż takim laikiem
     
  16. haszisz

    haszisz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Od kiedy mam ixa to takie coś przytrafiło mi się rok tewmu na oryginalnym darkness i od tamtej pory nic z tych rzeczy wiec raczje powinno być ok.
     
  17. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    zacięcie się konsoli jest losowe nic złego to nie oznacza PC też się zacina czasem jest to spowodowane błędem w działaniu komputera lub za mocnym obciążeniem sprzętu ale nie ma to żadnych konsekwencji oprócz wkurzenia się bo straciło się 30 min grania bo save nie było :D no chyba że konsola zawiesza się regularnie to już oznacza kłopoty.
     
  18. bit4you

    bit4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2007
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nidzica
    mi się wydaje ze przyczyna zacięć może być ostatni update mi w ciagu tygodnia zawiesiła z trzy razy a xbox dopiero co z serwisu wrócił po wymianie płyty i napędu, wcześniej problemów z zawiecha nie miałem
     
  19. vaalery

    vaalery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam konsole tez premium jasper i mi sie tez 2x zacielo a jechalem na piratach postaw konsole na zimnej podlodze(nie na dywanie) i zrob tak aby mial dobra wentylacje ja tak zrobilem i w ogóle juz sie nie zacina
     
  20. Dejvv13

    Dejvv13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg Dolny
    Mi się tak za prawie każdym razem zacinało GTA 4. Ale nie mam RROD. Na wszelki wypadek nie grałem później już cały dzień w tą grę albo dopiero wieczorem. Nie chciałem ryzykowac :)
     
  21. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To raczej wina gry Cal of Juarez: BiB. Ona lubi się zacinac w momencie jak robiony jest zapis checkpointu. Mi się też dwa razy na tej pozycji zrobiła zwiecha. A odkąd przeszedłem tą grę już od kilku miesięcy nie miałem zwiechy więc sądzę że to wina gry jest (nigdy mi sie na żadnej innej nie zawiesiła konsola)
     
Wczytywanie...

Poleć forum