1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zacieła sie konsola

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ogor8, Sierpień 10, 2010.

  1. Ogor8

    Ogor8 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam problem otoz mam orginała,orginalna gre fife 10.Wczoraj jak właczyłem to podczas gry mi sie scieła konsola.Pamietam tylko jak sie ładował mecz dałem start i scieło sie.

    co sie dzieje? jakas oznaka? tera wszystko chodzi ok
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. <LOLO>

    <LOLO> Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Na bank jutro lub później rrod . To początki końca . Najlepiej sprzedaj konsole .


    :)p)
     
  4. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czasami normalnie zawiesiła mi się konsola np. pół roku temu (wcześniej i póżniej też (falcon) i nic). Mam RRoD'a lub miałem? Nie. Na razie więc się nie martw.
     
  5. Ogor8

    Ogor8 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kupiłem konsole w kwietniu. Data produkcji pazdiernik 2009 Jasper.;/ Mam dysk,moze to wina dysku?
     
  6. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
     
  7. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
    Może po prostu przycinka przy ładowaniu elementów z płyty. Nic się nie martw na zapas
     
  8. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    myślę, że chyba każdy miał jakąś tam ścinkę. Dzisiaj też mi się to zdarzyło:)
     
  9. Ogor8

    Ogor8 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha to były 2 scinki podrzad:)
     
  10. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wina płyty i tyle(może porysowana) lub tak jak i mnie dysk nie dociśnięty
     
  11. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak już nie ma problemu to się nie martw. Graj bo do tego jest konsola.
     
  12. Koksu92

    Koksu92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brzeg
    Narazie się nie martw, podejrzewam, że wina płytki :)
     
  13. iTyle

    iTyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Jest to normalne zawsze gdy Wenus przyćmi Jowisz w tedy wytwarza się antymateria która pochłania materią właściwą co za tym idzie wytwarza się pole elektromagnetyczne które dociera na ziemie i penetruje każde mieszkanie szukając Xboxów aby je pozacinać . Takich tematów było pełno na forum . Jest to normalne ! że konsola się zacina (czasami )
     
  14. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ma się co martwić. To, że raz czy dwa razy się konsola zawiesiła nie musi wcale oznaczać, że się sypie. Mi konsola zawiesiła się tylko raz podczas grania w Prince of Persia : Zapomniane Piaski. Na początku się też trochę martwiłem, ale brat mnie uspokoił mówiąc, że to wina gry, gdyż u niego też się parę razy konsola zacięła. Mija miesiąc i konsola wciąż działa. Nie przegrzewa się , wszystko działa poprawnie. Tak więc, graj bez obaw. Nawet jak wywali RROD'a, to przecież masz gwarancję. Jeśli masz Jaspera to tym bardziej możesz być spokojny, ale nie zaszkodzi sprawdzać, czy się nie przegrzewa.
     
  15. Mulencja

    Mulencja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    100 % racji, u mnie też tak było, tylko że grałem w GTA IV na multi :]
     
  16. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Ja tak miałem przy Batmanie : AA ;) i też 2 razy pod rząd ale chodziło spoko bo już nie mam xboxa bo sprzedałem
     
  17. DeltaChris2402

    DeltaChris2402 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrowiec Św
    Nie przejmuj się niczym, nie zawsze wszystko musi idealnie działać ^.^
     
  18. ALMI

    ALMI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pomoże ktoś?

    Czy jeżeli nagram te demo w strukturze: Content\0000000000000000\4D5388BF\00080000\Mafia2. DEMO_EPIDEMZ.NET to czy bedzie ono działać?
    tym bardziej ze system (7) wykrywa ten plik jako .NET hehe czy bedzie to działać.
    Prosze o podanie struktury jażeli wam działa. Dzieki

    up.
    Nie działa dalej próbuje juz 5 raz nagrywać ale xbox wyświetla tylko "Otwórz napęd"
    Nagrywałem już duzo demek ale z tym mam problem a przecierz Wam działa - dziwne.

    KAżdej osobie jeżeli mi pomoże podziękuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum