1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zacina sie ...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Nunek, Styczeń 11, 2009.

  1. Nunek

    Nunek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Cześć.

    Mam następujący problem , w GTA 4 gdy wcisne przycisk guide zeby wlaczyc to podreczne menu to mi sie ono strasznie zacina , przy przechodzeniu na nastepna zakladne bardzo szarpie jak by bylo 3 fps :D Czy to normalne w tej jakze bardzo dopracowanej grze :)D)


    PS. jeszcze jedno , kazdy ma takie okrutne cienie ? takie jakby kropkowane , nie sa takie pelne wypelnione np lampy ( chyba kazdy wie o co mi chodzi )



    Nunek. :wink:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    Sprawy gta zalatwia sie w dziale gry gta pomoc
     
  4. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To normalne procesory pracują na maksymalnej mocy w GTA 4 i najzwyczajniej brakuje im już tchu.

    Tak cienie zostały zubożone do najgorszych jakie możliwe gdyż po prostu konsola nie pociągnęła by tej gry w max detalach jak ma się to na PC gdyż po prostu XBOX jest na to za słaby by przetworzyć tak ogromne pole wektorowe oraz fizyczne.

    nie mamy się co oszukiwać. W bardzo rozbudowanych grach graficznych XBOX już nie da sobie rady bo jego procesor ma swoje lata a PC już go prześcignęły.
     
  5. kmiler99999

    kmiler99999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mi się wcale nie zacina podręczne menu gdy gram w gta IV
     
  6. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    To się ciesz. Zależy też od cache'u konsoli oraz wielu innych czynników ( xlive itp. ).
     
  7. jack119

    jack119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Te cienie to każdy tak ma ? :p
    Bo myślałem, że mam jakąś niepełnosprawną konsolę.
     
  8. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Tak, cienie tak ma każdy. Na szczęście takie cienie występują praktycznie tylko w GTA IV.
     
  9. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No i jeszcze w FarCry 2 też nie należą do najlepszych
     
Wczytywanie...

Poleć forum