1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zacinająca się konsola

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez mumba, Październik 6, 2012.

  1. mumba

    mumba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    kolega kupił xboxa z lt3 jasper 2009. pożyczyłem mu gry, jednak w pewnym momencie przy niektórych konsola się zacina i pomaga tylko wyłączenie przyciskiem, niezależnie od tego czy gra jest zainstalowana na dysku czy nie.
    u mnie wszystko jest ok, mam praktycznie taką samą konsolę. w czym tkwi problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. mumba

    mumba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie ze wszystkimi grami tak się dzieje. tylko z "wybranymi". konsola zacina się dokładnie w tym samym momencie za każdym razem
     
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    laser słabszy pewnie
     
    1 osoba to lubi.
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: zacinająca się konsola

    Jak masz dysk to odlacz go i sprawdź czy dalej to samo

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    też tam mam czasami w LEGO ale u mnie to jest wina obrazu płyty raczej, bo tylko gry z serii LEGO lubią tak zaciąć konsole. Przeczyść pamięć podręczną i odkurz w środku xboxa :)
     
  9. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Nie koniecznie pada mu konsola.
    Ja mam jaspera z 2009-09-28 kupionego w 2011 w sklepie(zaplombowane pudełko,jasper nówka sztuka) i przy paru grach też zdarzyła mi się zawiecha w tych samych miejscach bądź kawałek dalej.
    Te gry to np FABLE 3, EA SPORT MMA(tu tylko raz) i UFC 2(tu też tylko raz).
     
  10. miros501

    miros501 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Witam, to ja jestem tym kolegą :D Problem jest w Fifa 12 (dwie różne wersje, w tym jedna pl), Crysis 2, Skate 3 . Konsola zacina się dokładnie w tym samym momencie ( np. po wejściu do jakiegoś menu, przy pierwszym zapisie gry itp.) . Dzieje się tak na moim sprzęcie, u kolegi Mumby gry chodzą normalnie. Osoba od której konsolę kupiłem, zarzeka się że to wina Dasha (mówi, że przed aktualizacją gry działały normalnie, bez żadnych problemów). To jak, ile prawdy z tym dashem może być ?
     
  11. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    odpinałeś wszystkie dyski i nośniki jak Ci koledzy wyżej podpowiadali ?
     
  12. miros501

    miros501 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
  13. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    1.jeżeli to jasper arcade to może mieć pamięć wewnętrzną. Też ją wyczyściłeś ?

    2. próbowałeś założyć inny profil i na nim pograć ?
     
  14. miros501

    miros501 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    1. Pamięci wewnętrznej nie ma
    2. Założenie profili nic nie daje
     
Wczytywanie...

Poleć forum