1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zacinajacy sie D-Pad

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez maspex, Luty 8, 2010.

  1. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    Witam,
    dzisiaj dostalem z allegro pada,tego z serii oryginalny,stan idealny bez rysek co ludzie kupuja,rzeczywiscie wizualnie cacuszko, analogi dzialaja, ale dpad ma jakies zwiechy:

    raz w gore w lewo chodzi bez opuru - klika
    jak ciezej w gore chodzi

    jak sie go docisnie i wyrowna to wtedy chodzi ladnie,ale za chwile znowu sie przesuwa i wtedy znowu problem,jakby w srodku cos nie docisniete ?

    Pad oryginal,ma torxy z dziurka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Napisz do goscia ze chcesz zwrot kasy albo nowego pada co dziala i problem z głowy powiedz mu ze nie działą wszystko jak nalezy
     
  4. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    gosciu ma zawieszone konto :D ciesze sie,ze wogole mi pada wyslal ,zrozumiealem o co chodzi .... dpad nie jest scentrowany w dziurce, dlatego uderza o scianki i ma ciezej..Wy tez tak macie? A moze tylko trzeba jakosc dobrze ulozyc tego dpada?
     
  5. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Ja też tak mam w oryginalnym padzie który dalo z konsolą zreszta w drugim tez oryginalnym to samo . choc jakby troszke lepiej chodzil (czerwony limited ed) ;D- nie martw się d-pad w padzie od xksa jest po prostu 'trochę' gówni*ny :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum