1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zacinajacy sie naped

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez duszekx360, Sierpień 11, 2012.

  1. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    gdy wlaczam xboxa i chce wlozyc plytke to chce wysunac naped jednak nie zawsze chce sie On wysunac . Yak jakby cos go blokowalo i dopiero za 3-4 razem sie wysuwa . Co moze byc tego przyczyna ? Wczesniej nie mialem takich problemow

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Tapatalk 2 !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    albo gumka się zakurzyła albo się rozciągnęła.Spróbuj ja wyczyścić powinno pomóc.
     
  4. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    jak ja wyczyscic ?
    musze cos rozkrecac ?

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Tapatalk 2 !
     
  5. Colorowy

    Colorowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    JG
    Ja też tak mam czasami ,ale zawsze mi pomaga "przedmuchanie" napędu ;]
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Gumke z napędu wymyć w cieplej wodzie z płynem albo nowa kupić.nie trzeba konsoli rozbierać.jak tacka wysuniętą to ją widać i można zdjąć, założyć

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  7. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    mialem to samo , wyczyscilem gumke i dzialalo
     
  8. solony123

    solony123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też miałem taki problem, trzeba rozkręcić napęd i wyjąć całkiem tackę i wtedy się odsłonią takie dwie blaszki. U mnie były powyginane. Jak je naprostowałem to już nie było problemów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum