1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zacinający się Xbox przym ładowaniu interfejsu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BarteQPL, Marzec 5, 2014.

  1. BarteQPL

    BarteQPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem nowy na tym forum i pilnie potrzebuje pomocy.

    A więc gdy włączam xboxa, wyskakuje ten znaczek ładowania (Kółko), ładuje się ok. 15 sekund i potem zacina się wraz z konsolą.
    Jestem przekonany ze to chyba przez to że modyfikowałem profil . (dodawałem achievementy itp.)
    Chciałbym teraz wyjąć swój profil z xboxa spowrotem na pendrive i zablokować to co zablokowałem, da się jakoś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wyciagnij dysk i włącz konsole. Jesli dziala problem z hdd.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. BarteQPL

    BarteQPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bez dysku wszystko cacy pięknie. Można jakoś przenieść ten profil z dysku na kompa?
     
  5. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    rozmontuj obudowę i podłącz dyst przez konwerter sata->usb
     
  6. BarteQPL

    BarteQPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ile taki konwerter kosztuje?
     
  7. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak masz stacjonarny komp to normalnie na sata podpinasz a jak laptop/nettop to sprawdź czy masz e-sata. Jak nie to pozostaje tylko usb.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum