1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zacinanie dashboard'a

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rafaltomb, Grudzień 10, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam mały problem kiedy wł swojego x'a to pięknie prezentuje się logo Xbox'a ...
    I na środku jest logo klocka i nie loguje tylko to logo połyskuje i to trwa tak chwile dłuższą ... ale nie zawsze ... nie wiem o co chodzi ....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    xboxa 360 masz podłączonego to neta?
     
  4. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie
     
  5. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Sprobuj jeszcze raz wgrac dasha.masz na karcie czy na dysku??
     
  6. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kupiłem w sierpniu x'a i nic nie robię z jego systemem ...
     
  7. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    to sformatuj dysk i wgraj od nowa dasha (mozesz go pobrac ze strony MS wiec nic nie kombinujesz)
     
  8. Matt94Xbox

    Matt94Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    B-stok
    U mnie tak jest jeżeli płyty nie może odczytać przy włączeniu, może to od tego ,ale nie jestem pewien
     
  9. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to jest wersja arcade bez dysku aktualnie licytuje 120 Gb na allegro
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum