1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zacinanie sie Xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ENDERO1, Marzec 13, 2014.

  1. ENDERO1

    ENDERO1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Mikołów
    Witam,
    mam nowego Xboxa 360 slimke, moj problem polega na tym, ze podczas np. gry, ekran robi sie czarny na 1 sekunde i nie dziala takze dzwiek. Po 1 sec. wszystko wraca do normy. Dzieje sie tak co ok 5 min.
    Prosze o pomoc.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie czasem przez "zaawansowane ustawienia hdmi" ?? - czy jakoś tak :D - zobacz w ustawieniach obrazu i wyłącz tę opcję.
     
  4. Mkbewe

    Mkbewe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    66
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    Obraz i dźwięk przez hdmi? Jaki długi kabel?
     
  5. ENDERO1

    ENDERO1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Mikołów
    Obraz i dzwiek przez hdmi, kabel ma ok 1m.
    A co do tych zaawansowanych ustawien, to sprawdze.
     
  6. Mkbewe

    Mkbewe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    66
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    Kumpel miał tak na kablu 5m (na krótszym od tego samego producenta, problemu nie było). Było to spowodowane skokami napięcia. Na przykład jak ktoś gdzieś w domu włączał/wyłączał światło to mu znikał obraz i dźwięk na sekundę. Spróbuj na innym kablu, może ten jest uszkodzony.
     
  7. ENDERO1

    ENDERO1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Mikołów
    Ok, te zacinanie sie zaczyna mnie troche juz zloscic, kupie nowy kabel, zobaczymy czy problem ustapi.
     
  8. Porra na rrabarrbarr.

    Porra na rrabarrbarr. Banned

    Dołączył:
    Luty 24, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Drozszy kabel = lepszy
    Mialem kiedys ****owy kabel 2m i mialem to samo. Teraz mam drozszy kabel (HAMA) 1m i dziala swietnie. :)

    Tapnięte z mojego Galaxy Mini 2. <3
     
  9. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tylko, że przy kablu HDMI jakość nie ma większego znaczenia, gdyż przesyłany jest sygnał cyfrowy, nie analogowy.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  10. ENDERO1

    ENDERO1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Mikołów
    W kazdym badz razie kupie nowy, moze to cos da.
     
Wczytywanie...

Poleć forum