1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zacinanie się Xboxa 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rantu233PL, Maj 26, 2014.

  1. Rantu233PL

    Rantu233PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mrągowo
    Witam ostatnio mój Xbox 360 CZĘSTO ( 3 razy dziennie) się zacina , kiedy gram w FIFE 14 . Poprostu wszystko niby jest OK ale cały obraz i dźwięk się zacinają i muszę wtedy guzikiem wyłączyć konsolę .. Xbox ma już 2 lata , nie jest już na gwarancji. Niewiem co zrobić , może go oddać do przeczyszczenia ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Grasz online? Może to głupie i proste, ale jak grasz mecz na xbl i Twój przeciwnik wyjdzie to też jest zwiecha na 10-15 sekund, po czym wyświetla się komunikat, że utracono połączenie.
     
  4. Rantu233PL

    Rantu233PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mrągowo
    Gram online :D , ale nie o to chodzi ^ ^. Poprostu cały czas w tym samym momencie ( w trybie kariery kiedy to tylko wczytam ) się zacina i nic nie moge zrobić prócz wyłączenia. Jeszcze wcześniej Kiedy włączam FIFĘ , to kiedy jest logo EA SPORTS to na jakieś 3 sek się zacina i później jest normalnie. Wcześniej tak nie miałem .
     
  5. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Konsola przerobiona czy oryginalna gra?

    Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Rantu233PL

    Rantu233PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mrągowo
    Wszystko oryginalne.
     
  7. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może płyta skopana albo coś na dysku się uszkodziło? Ja bym zainstalował grę na HDD od nowa. Masz tak od pierwszego dnia gry w Fife? I tylko na tej grze Ci się zacina?
     
  8. Rantu233PL

    Rantu233PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mrągowo
    Płyta wygląda jak nowa FIFE mam od stycznia i dopiero w przeciągu ostatnich dni zaczęło się zacinać :|. Tylko na FIFIE. Gry nie mam w ogóle zainstalowaniej , odpalam z płyty .
     
  9. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Spróbuj zainstalować i wtedy zobacz

    Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Rantu233PL

    Rantu233PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mrągowo
    Ale nie stracę żadnych save'ów ?
     
  11. Hardkooro

    Hardkooro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Siema
    Jeżeli ją zainstalujesz nie stracisz żadnych save'ów, a dodatkowo napęd będzie mniej się zużywał, a co za tym idzie płyta z grą również :)
     
  12. Rantu233PL

    Rantu233PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mrągowo
    Zainstalowałem i dalej to samo w dokładnie takim samym momencie się zawiesza.. :(
    Akurat dzisiaj chciałem sobie pograć klubem , który sam stworzyłem w karierze :\
     
  13. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz możliwość zapożyczenia od kogoś tej gry? Jeśli okaże się, że inna płyta też nie działa, to problem samej gry możnaby było wykluczyć.
     
  14. Rantu233PL

    Rantu233PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mrągowo
    Niestety nie , moi koledzy mają FIFE na ps3 :\ . Myślicie , że przedmuchanie sprężonym powietrzem Xboxa coś da ?
     
  15. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skoro tylko w fifie tak się dzieje to szczerze nie sądzę, aby coś to dało.

    Pisałeś, że jak wczytasz tryb kariery to się wiesza. Może to sejw jest uszkodzony? Jak rozpoczynasz nową karierę to też tak się dzieje?
     
  16. Rantu233PL

    Rantu233PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mrągowo
    Właśnie wcześniej troche o tym pomyślałem i rzeczywiście jak uruchomiłem nową karierę to było spoko , tylko , że jak grałem mecz i na chwilę wziąłem pauze , to znów się coś zacięło tym razem to była gra , bo mogłem normalnie przejść do ekranu głównego xboxa . Płyta z grą w ogóle nie porysowana , aczkolwiek mam FIFE jak już wspominałem od stycznia i codziennie gram od 1h do 3h więc może to jednak problem z FIFĄ.
     
  17. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najprostszym sposobem byłoby przetestowanie albo innej fify na Twojej konsoli, albo Twojej gry na innej konsoli. Bo tak to raczej niewiele można doradzić.
     
  18. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Ja Ci radze w oryginalnym dashu usunąć wszytkie save i pliki tej gry Fify i zobaczyć, a przy okazji wyczyć cache czyli pamięc podręczną.

    Pomogłem ?
    Daj PRZYDATNE ! Dzięki.
    Wysłano z iPhone 5s !
     
  19. Rantu233PL

    Rantu233PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mrągowo
    Pamięć podręczną wyczyściłem , to jest jednak problem z FIFĄ , a konkretniej z trybem kariery.
     
Wczytywanie...

Poleć forum