1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zacinka konsoli po wgraniu LT !!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Matizo, Marzec 27, 2010.

  1. Matizo

    Matizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Help ludzie czy to od tego moze mi sie konsola zcinać ?? wgrałem LT na poczatku wszystko smigalo ok ale potem masakra w Lipsie jak wskakiwała mi ranga szła zacinka i restart tak samo w BF:BC 2 ;/ przez siec przez momenty nie moglem strzelac a jak konczyla sie runda czarny ekran i reset !! mam jeszcze pytanie czy jak teraz przerobie na orginalnego Firmware mam (lite-on v1) to moge dostac bana za to ze wczesniej mialem przerobioną HELPP !! ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ja bym sprawdzil czy to czasem nie wina gier - nagraj je jeszcze raz na dobrej jakosci plycie. I tak - mozesz dostac bana bo grales na przerobionej przez siec.
     
  4. krzych94

    krzych94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rumia
    Jeżeli grałeś przez sieć na przerobionej konsoli to bana i tak dostaniesz.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Skąd ty to wiesz, nie wiadomo czy ixtreme LT jest wykrywalny. Na dzień
    dzisiejszy autor twierdzi że ixtreme jest nie wykrywalne i przy tym zostańmy
     
  6. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    to z BF:BC2 to znany bug, na multi mam tak, że latam bez broni, a potem mapka się nieładuje - przysłuchaj się konsoli, płytka wtedy w ogóle się nie kręci :)
     
  7. bonzo

    bonzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    mi sie wydaje ze moze pojsc ban. tymbardziej ze z tymi banami jest jak z zyciem. nie znasz dnia ani godziny...
     
  8. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    @up: Nie siej postrachu i nie rób offtopa - nie masz nic do powiedzenia na temat to lepiej nie pisz.
    @topic: Mi się wydaje, że może po prostu konsola Ci siada - przegrzewa się albo może cośz napędem... Możesz również spróbować pograć na oryginale i zobaczyć jak wtedy konsola będzie się zachowywać :)
     
  9. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Mi się tak działo (litek v1 i LT) z grami na płytach emtec. Po przejściu na LT 1.1 problem zniknął.
     
Wczytywanie...

Poleć forum