1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zacinka podczas reboota

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez siabuba121, Sierpień 10, 2011.

  1. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam skladalem dzis komputer i podczas instalacji win 7 zauwazylem ze reboot wylacza wlacza i zcina sie na ekraniue plyty glownej gdize jest legenda f3 itd trzeba wtedy na zasilaczu wylaczyc i wlaczyc jescze raz przy kazdym reboocie tak jest dlaczego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BogdanROX

    BogdanROX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Popraw pisownie. Potem posprawdzaj czy dobrze podłączyłeś kable między zasilaczem-płytą główną-obudową (przyciski od resetu itd).
     
  4. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprawdziłem kable i sa podlaczone dobrze wiec mozemy wykluczyc tą przyczyne
     
  5. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawdź czy dysk jest sprawny, oraz czy Ram nie powoduje błędów (jak masz 2 kości to spróbuj wyjąć jedną, a potem tą pierwszą włożyć a tę drugą wyjąć). W biosie warto też sprawdzić czy przypadkiem procesor się nie przegrzewa.

    PS-Niewykluczone, że obraz płyty jest uszkodzony. Jak masz klucz aktywacyjny, to pobierz z internetu instalkę Win7, a następnie nagraj i zainstaluj.
     
  6. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jakby to byl obraz plyty to by przechodzil do there is no bootable media a zatrzymujke sie na logo a ram sprawdze
     
  7. BogdanROX

    BogdanROX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak kolega wcześniej radził, sprawdź temperatury w BIOS-ie. Zerknij też na napięcia, jeśli z nimi jest problem to komp będzie się wieszać. Ewentualnie ustaw domyślne parametry w BIOS.
     
Wczytywanie...

Poleć forum