1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zacinka :/

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez LUbek, Maj 24, 2010.

  1. LUbek

    LUbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Witam ,mam mały problem z xboxem :( Miałem RRoda, moj brat powiedzial że naprawi że zna metode. Najprawdopodobniej zrobił numer z ręcznikami. Rroda co prawda nie ma ale kiedy włączam wszystko jest niby ok, włączam gierke nagle pisk z boxa i zacinka... Wiecie co z tym zrobić?? Miał tak ktoś?? Pytałem kolesia który w krakowie naprawia rrody i mówi że da rade ale może mógł bym to zrobić sam??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    hmm gdyby nie rrod to bym pomyślał że dysk. masz dysk tak?
     
  4. LUbek

    LUbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Właśnie nie, mam karte pamięci
     
  5. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    U mnie sposobem na zacinki było wyczyszczenie cache na dysku i odziwo problem znikł(odpukać) na karcie pamięci tez sie da cache wyczyścić raczej spróbuj ale wątpie że to coś pomoże w twoim przypadku
     
  6. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to z ręcznikami to jakiś żart, działa na krótką mete. oddaj temu kolesiowi albo do serwisu.
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    sprecyzuj "pisk z boxa" ??? po włożeniu płyty ? z grą - to sprawdź napęd
    jak był rozbierany to może coś źle złożone ...
     
  8. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    A próbowałeś kartę pamięci wyciągnąć i bez niej odpalić konsole ?
    Żeby robić motyw z ręcznikami to trzeba być hardcorem, robiąc to i naprawiając rrod można spierdzielić milion innych rzeczy, ale tak to jest jak chce sie mieć tanio, bez żadnego wysiłku i do tego domowymi sposobami
     
  9. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Masz problem z pamiecia. Prawdopodobnie ten twoj rod to byl 0102 lub cos podobnego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum