1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Żada gra nie chce działać

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bigboss, Listopad 9, 2012.

  1. bigboss

    bigboss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie.

    Chcąc pograć sobie w Assassin's Creed 3 ściągnąłem wszystkie aktualizacje do konsoli. Choć mam LT+ 2.0, zawsze przerabiałem gry LT+3.0 na odpowiedni rodzaj i było ok, mimo to Assassyn nie chciał się włączyć. Sprawdziłem inne gry i okazało się, że wszystkie te, które w ten sposób przerabiałem, przestały działać. W czym problem?

    Proszę o pomoc i z góry dziękuję...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    prawdopodobnie aktualizacja usuneła Ci przeróbkę
     
    1 osoba to lubi.
  4. bigboss

    bigboss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki. Mam jeszcze dwa pytania.
    1) Wgrywając nową przeróbkę, np. LT+ 3.0, będę mógł odpalać gry z topologią pod LT+2.0 ?
    2) Czy będę mógł ponownie wgrać przeróbkę LT+2.0 i nowsze gry przerabiać z powrotem tak samo, jak robiłem to wcześniej?

    P.S. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale starsze gry typu Mafia II chodzą bezproblemowo.

    Dziękuję za pomoc.
     
  5. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hmmm a napisz mi jeszcze jaki masz dash
     
  6. bigboss

    bigboss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dash 16197, czyli prawdopodobnie ten najnowszy (ściągnąłem wszystkie aktualizacje, ponieważ kazał mi to zrobić Assassin's Creed 3).
     
  7. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    instalowałeś z pendrajwa czy przez neta?
     
  8. bigboss

    bigboss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Żada gra nie chce działać

    Lt2.0 zostaje.nie usunie aktualizacja.
    Poczytaj o cichej aktualizacji i co zrobić trzeba bo to pewnie jest problem.

    Chyba że miałeś jakieś starsze Lt niż 2.0


    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  10. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to jest wina aktualizacji przez neta (wgrała Ci się cicha aktualizacja ), ale nie mam pojęcia jak to rozwiązać
     
    1 osoba to lubi.
  11. bigboss

    bigboss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję panowie za informacje. Postaram się jakoś sobie poradzić. Gdybym nadal miał problem, napiszę w tym temacie.

    Dziękuję raz jeszcze za pomoc.
     
  12. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wyczytałem na necie że jedynym wyjściem jest wgranie lt 3
     
    1 osoba to lubi.
  13. bigboss

    bigboss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też mi się tak wydaje. Próbowałem spatchować kilka gier według poradników i nic to nie dało. Teraz trawi mnie jedynie problem, czy gry, które przerabiałem z LT+ 2.0 na LT+ 3.0 będą mi na nowej przeróbce działać.
     
  14. Papa LOLO

    Papa LOLO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2011
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łodź
    Powiem Wam ze - ta aktualizacja jest tak cicha ze trzeba być w kompletnej ciszy jak sie ja pobiera...ale jej efekt juz nie jest cichy...haha. Sorry ale to nazewnictwo jest rozbrajajace. Topologia zaczela dzialac i tyle. Teraz zeby grac bez zadnych problemow i cyrkowania to update na LT 3.0 i ihas.

    Gry nie beda dzialac z lt2, teraz patchowanie topologii i nagrywanie na ihas. Albo trick z MP3 ;]
     
  15. Przemek Słabczyński

    Przemek Słabczyński Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam wiem ze sie wcinam troszeczke ale nie wiem gdzie napisac to pytanie. Czy jeżeli mam skyrima (pirata) mam lt3.0 i chce kupic sobie dlc heartfire to czy bedzie o dzialac jeszze raz przepraszam i prosze adminisratorow zeby dali mi szanse na uzyskanie odpowiedzi po czym sam usuwam ta odpowiedz ah
     
  16. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    gry nie będą działać będziesz musiał na nowo wypalać pod lt 3
     
Wczytywanie...

Poleć forum